1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SEO Ultimate Wordpress Plugin Problem-link masking not working

Discussion in 'PHP & Perl' started by MailBoxSeller, Oct 25, 2011.

  1. MailBoxSeller

    MailBoxSeller Regular Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Messages:
    236
    Likes Received:
    5
    Alright,I am using seo ultimate plugin,and I got to know its link mask generator a few days ago,I'm so glad because it's easy to use.BUt today I found some problems,it won't redirect correctly.For instance,when I visit http://localhost/blog/go/google/,it won't go to google.com,just a 404 error page.I checked its code and I'm sure it's here
    Code:
    foreach ($aliases as $alias)
    if($to = $alias['to'])
    if (suurl::equal(suurl::current(), get_bloginfo('url') . "/$alias_dir/$to/"))
    wp_redirect($alias['from']);
    And I changed it slightly to debug it
    Code:
    foreach ($aliases as $alias)
            {
                $to = $alias['to'];
                                       $fir=suurl::current();
                        $sec=get_bloginfo('url')."/$alias_dir/$to/";
                        update_option("first",$fir);
                        update_option("second",$sec);
                        if(suurl::equal($fir,$sec))
                        wp_redirect($alias['from']);
            }
    In database,the wp_option table exactly,I saw the first is http://localhost/blog/?p=34 and the second is http://localhost/blog/go/google/,that's obviously why it won't work,but I still don't know how to fix it.Please help me,thanks