1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Senuke Social Network Spinner Problem

Discussion in 'Black Hat SEO' started by steelbone, Jan 4, 2013.

  1. steelbone

    steelbone Junior Member

    Joined:
    May 7, 2012
    Messages:
    124
    Likes Received:
    29
    Location:
    Outside of boston
    Home Page:
    Hey All

    I have done thousands of social runs....But right now i think there is a problem.

    I add my articles manually and put in a few of these in the article with photos ect....

    <a href="http://www.blackhatworld.com/">black hat world</a>

    When i hit preview i only see a link in the article say every 10 preview spins or so..

    I know i have spun it right...I have even put this <a href="http://www.blackhatworld.com/">black hat world</a> at the very top of the article far away from the spintac and still happening

    Just an FYI as I am sure the nuke folks will fix this
     
  2. myownhero

    myownhero Power Member Premium Member

    Joined:
    Mar 13, 2012
    Messages:
    763
    Likes Received:
    713
    Occupation:
    SEO Analyst / Link Builder
    Location:
    United States
    Home Page:
    Use the #keep# tag prior to the <a href code and it'll be in every submission.
     
  3. steelbone

    steelbone Junior Member

    Joined:
    May 7, 2012
    Messages:
    124
    Likes Received:
    29
    Location:
    Outside of boston
    Home Page:
    I will try that...weird cause i have been doing it this way for a while

    I have some really big articles made from article builder and there in a text file...so i use the same files a lot and all of a sudden this was happening....but will use ur tip...thx
     
  4. frazgta

    frazgta Power Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    574
    Likes Received:
    381
    Probably the website link is getting spun along with the content. The keep hash tag should work.