1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

senuke account creation problem

Discussion in 'Black Hat SEO' started by twiggin23, Jul 29, 2009.

  1. twiggin23

    twiggin23 Newbie

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    2
    for someone reason when i click create accounts it says i need at least 1 number in my password, but i do have a number, multiple ones actually, anyone know why?
     
  2. doejohn

    doejohn Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    15
    I have encountered the same problem. "it says i need at least 1 number in my username" I added and added. Same thing. I sent a help request in.. Hopefully Ill have an answer soon. Ill post when I do.
     
  3. twiggin23

    twiggin23 Newbie

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    2
    Areeb told me it was a very specific problem with my computer, I will try it on my laptop when it comes in!
     
  4. CosmicDebri

    CosmicDebri Junior Member

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    156
    Likes Received:
    57
    Occupation:
    Internet Marketer
    Location:
    In front of the computing screen
    I hate those kind of problems, where basically your the only one having that particular issue..... I seem to run into it a lot when calling tech support from work on an issue our software or hardware is having..... I explain the issue, and get the dreaded, "huh, haven't heard of that happening before", and then having to wait days to get it figured out.....
     
  5. doejohn

    doejohn Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    15
    I recieved the response from Areeb, and it seems that there was a missing script "Windows Script 5.7 for xp". I went there but im running service pack 3, which doesnt help my situation since I have a newer version of the script installed.
     
  6. doejohn

    doejohn Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    15
    Problem solved, Im feeling dumb right now..

    For anyone who has the same issue I had, all you have to do is start a command prompt, run as admin, and type this into the prompt:
    [FONT=&quot]regsvr32 vbscript.dll

    Did the trick..

    No more issues.

    [/FONT]
     
  7. twiggin23

    twiggin23 Newbie

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    2
    yeah I did that, did not work for me though.