1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sending PM not working... keeps giving me Opt-In box after send.

Discussion in 'Forum Suggestions & Feedback' started by gamingneeds, Jan 11, 2011.

  1. gamingneeds

    gamingneeds Regular Member

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    401
    Likes Received:
    83
    So I'm trying to send a fat PM right now and it waits forever and then ends up giving me a stupid opt-in box to sign up to a mailing list. I got to my sent messages and the message isn't sent.

    What gives?

    EDIT - Seems to be happening with posting now too.

    Server issues? :(
     
  2. wickedguy

    wickedguy Supreme Member

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    1,402
    Likes Received:
    1,379
    Location:
    BHW--> South Africa
    Home Page:
    It happened to me too! Yikes! :( Well I guess we just have to wait a bit!
     
  3. LukaB

    LukaB Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    3,546
    Likes Received:
    4,248
    Gender:
    Male
    Location:
    Planet Earth
    BHW is having some small server issues nowadays which is causing delay in posting, and sometimes double/triple posts. I guess you just have to wait 5-10 mins, and then send again.
     
  4. Diamond Damien

    Diamond Damien Owner BlackHatWorld Staff Member Jr. VIP

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    55,622
    Likes Received:
    12,440
    Home Page:
    We've been getting a lot more traffic so I just made some adjustments to the server. If you are still experiencing the error let me know.
     
    • Thanks Thanks x 2