1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Search engine on BHW haven't been working for a long time now..

Discussion in 'Forum Suggestions & Feedback' started by alleballe, May 14, 2012.

  1. alleballe

    alleballe Registered Member

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    59
    Likes Received:
    377
    Hey!

    I don't know if this problem only occurs to me. But I have been having some troubles with the search engine on BHW for the last couple of months.
    It just won't work. clTfv.jpg is the message I recieve for both Chrome and Firefox. Tried the advanced search, same thing there.

    Is there any solution to this? Worked flawless before.


    Thanks in advance
    /a
     
  2. expresseo

    expresseo Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    430
    Likes Received:
    57
    Working fine for me
     
  3. orzyman

    orzyman Senior Member

    Joined:
    May 22, 2011
    Messages:
    808
    Likes Received:
    197
    Occupation:
    http://i.imgur.com/0aNSa.gif
    Location:
    in your mind
    it has been fine here for all i can remember, anyway i use safari
     
  4. Grinch

    Grinch Regular Member

    Joined:
    Jan 26, 2012
    Messages:
    272
    Likes Received:
    204
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Student & Internet Marketer
    Location:
    New York ツ
    Works fine here
     
  5. alleballe

    alleballe Registered Member

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    59
    Likes Received:
    377
    Damn this is strange. Couldn't even reach this thread or even this forum section after I posted the thread. Got the same error response as I am recieving when using the search engine. Strange...
    What the h could this be?
     
  6. alleballe

    alleballe Registered Member

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    59
    Likes Received:
    377
    Tried to search when browsing with TOR (proxythingy) and the search worked? Why can't I search with my ISP?!
     
  7. orzyman

    orzyman Senior Member

    Joined:
    May 22, 2011
    Messages:
    808
    Likes Received:
    197
    Occupation:
    http://i.imgur.com/0aNSa.gif
    Location:
    in your mind
    maybe your ip has been blocked or blacklisted, but that doesn't make sense
     
  8. sirthomas

    sirthomas Registered Member

    Joined:
    May 5, 2012
    Messages:
    98
    Likes Received:
    49
    Occupation:
    Local Business Marketing
    Location:
    BC, Canada
    Just use Google

    "site:blackhatworld.kom search query"
     
  9. Guavamonkey

    Guavamonkey Newbie

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    3
    Location:
    Right here, right now.
    AlleBalle - Works fine for me in Chrome and Firefox as well. Maybe check your machine for virus?
     
  10. alleballe

    alleballe Registered Member

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    59
    Likes Received:
    377
    Bumpity bump... This is so strange. I'm still using TOR..

    Won't work with either Chrome, Firefox, IE or Opera if TOR isn't enabled in the browser. Can't see my latest posts/started threads or use the search function if I am not using TOR.
    It just results in error messages "Connection closed by remote server" - Opera, "The connection was reset" - Firefox etc. Why?!

    Can't be a virus. NOD32 got my back and I run every suspicious exe file in VMWare/Sandboxie. Also tried to create a new BHW user just to see if it could be the user permissions etc.. Still the same problem :(
    What IzZz DiZz shit? Help!!!!
     
  11. alleballe

    alleballe Registered Member

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    59
    Likes Received:
    377
    Okey.. Writing this from a VMWare Windows XP install. Seems to be a problem with my OS then. Virus? Doubt it since I have NOD32 searching constantly and are a heavy PC user. Smart enough to not click on money.exe that's 20kb.

    What can this be then?