1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Scrapejet breaks after update

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by fad3r, Nov 23, 2011.

  1. fad3r

    fad3r Power Member

    Joined:
    Sep 17, 2011
    Messages:
    733
    Likes Received:
    115
    Location:
    nyc
    I upgraded to 1.0.0.1 and now it says when I launch it (the exact same way mind you) No Platform definition files found.

    Wtf
     
  2. fad3r

    fad3r Power Member

    Joined:
    Sep 17, 2011
    Messages:
    733
    Likes Received:
    115
    Location:
    nyc
    Ok I fixed it. Shitty upgrade process it should be built in like scrapebox and then ish like this wouldnt happen
     
  3. scrapebrokers

    scrapebrokers Regular Member

    Joined:
    Aug 2, 2011
    Messages:
    224
    Likes Received:
    64
    Occupation:
    PR @ ScrapeBrokers
    Location:
    London
    Home Page:
    Yep I have 1001 and works good. I plan to fully test it tonight
     
  4. softtouch2009

    softtouch2009 Senior Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    1,001
    Likes Received:
    225
    Occupation:
    Programming
    Location:
    ssdnet.biz
    Home Page:
    Did you read the instructions on the update page which popup? I bet you did not!
    Dont blame the software when instead you should blame yourself.
    There's clearly written "Please save the scrapejet.exe file to your original ScrapeJet folder"...
     
    Last edited: Nov 24, 2011