1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

scrapebox problem - need help

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by agnosticon, Jun 9, 2011.

  1. agnosticon

    agnosticon Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    520
    Likes Received:
    1,088
    Location:
    Mars
    Hello,
    I've been using scrapebox on xsservers for like a week, it has been working great but from yesterday something weird is happening. When I start fast poster on 100k blog list it starts posting for about a minute, e.g 100 Success posts but FAILED ones would start increasing, won't get a single success post after that for 100,000+ links:S could someone please tell me whats wrong?

    p.s: using 10 private proxies

    Thank you
     
  2. agnosticon

    agnosticon Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    520
    Likes Received:
    1,088
    Location:
    Mars
    I have attached a screenshot, you can see 58 Submissions are SUCCESSFULLY done now thats where it stopped, all the other 90k+ links would be failed. when it was working fine 2 days back it would post 30-40k out of the 100k successfully.

    I'd really appreciate if someone could point out the problem

    thank you
     

    Attached Files:

  3. agnosticon

    agnosticon Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    520
    Likes Received:
    1,088
    Location:
    Mars
    allright I just tested harvesting with 5 keywords, it didn't harvest a thing! now I have closed the scrapebox & launched it again, tried harvesting with those same keywords and it worked, but It will stop working in 2-3 minutes. wtf is wrong with it?:S
     
    Last edited: Jun 9, 2011
  4. GoldenGlovez

    GoldenGlovez Moderator Staff Member Moderator Jr. VIP

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    701
    Likes Received:
    1,713
    Location:
    Guangdong, China
    Home Page:
    Reduce your maximum connections setting for fast poster. In Scrapebox you can change this by going to Settings > Maximum Connections. You are most likely opening to many at once.
     
  5. agnosticon

    agnosticon Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    520
    Likes Received:
    1,088
    Location:
    Mars

    I tried but here is the thing, Once it stops at a certain SUCCESS number even if you stop the comment and start it again it will not post a single SUCCESSFUL post. All the posts will be FAILED.
     
  6. agnosticon

    agnosticon Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    520
    Likes Received:
    1,088
    Location:
    Mars
    another screenshot added so you can see how this thing fails:/
     

    Attached Files:

    • 2.jpg
      2.jpg
      File size:
      43.4 KB
      Views:
      8
  7. agnosticon

    agnosticon Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    520
    Likes Received:
    1,088
    Location:
    Mars
    anyone?
     
  8. CashDummy

    CashDummy Junior Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    186
    Likes Received:
    86
    Location:
    http://DownloadMultiMessenger.com
    Home Page:
    Try setting the connections to 10 or under then try it. Sounds like a port issue. I am having the same for the proxy checker. For some reason it wont allow me more than 10 connections when before i could do 70 with no problem.

    Let me now if you are able to continue once you've lower it past 10 connections (I know it will run slow but it's the only way to troubleshoot)
     
  9. agnosticon

    agnosticon Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    520
    Likes Received:
    1,088
    Location:
    Mars
    I ordered a dedi, will be delivered by tuesday.. gonna run it there and will let you know whats up. I think the node is blocking connections from my vps.