Scrapebox not posting?

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by muchacho, Mar 7, 2011.

  1. muchacho

    muchacho Supreme Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    1,293
    Likes Received:
    188
    Location:
    Lancashire, England.
    I just did a blast to around 3000 pages which I know aren't moderated and have successfully got links with a different website.

    Over 2000 were successful but not one was actually posted when I did the link check.

    Is anybody else having the same issue?

    I've tried with working proxies so that's not the problem.
     
  2. ozenyx

    ozenyx Newbie

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    yes I do!
     
  3. andersonm

    andersonm Newbie

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    10
    Occupation:
    Spammer
    Location:
    Google's Next Door
    Me too... Something to do with the Japanese Tsunami? LOL
     
  4. nethead01

    nethead01 Regular Member

    Joined:
    Sep 21, 2009
    Messages:
    427
    Likes Received:
    230
    i have been noticing some weird things also with sb, actually im not getting hardly any of my links indexed anymore something is not right..
     
  5. bigdippin

    bigdippin Junior Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    196
    Likes Received:
    198
    Occupation:
    IM
    Location:
    Kentucky
    I'm having the same problem.
     
  6. alaltaierii

    alaltaierii Supreme Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    1,424
    Likes Received:
    354