1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Scrapebox issues

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by Primalmale, Dec 13, 2011.

  1. Primalmale

    Primalmale Registered Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    58
    Likes Received:
    1
    Location:
    FL
    I bought scrapebox yesterday and have been using it since i purchased it. I have watched several videos and read some guides and feel like i am doing things correctly and so far the thing i have been using it for most is finding high pr blogs that i can post on and going in and manually placing the links. I have been trying to do the auto blog comment poster and all that happens is about 4/5 of the links fail or more and then when i go to check the links it says every one of them is not found, even when i go to the website url directly there is nothing there. I can't seem to figure out how to get the links to show up as well as make sure that my post success rate exceeds 22/155 links :(

    I would appreciate some veteran direction.
    Thanks!
     
  2. sixalarm

    sixalarm Regular Member

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    244
    Likes Received:
    101
    Location:
    The Enterprise
    A lot of your success rate with Scrapebox will depend on the footprints you are using. If you are just using the built in wordpress or blogengine footprint, then you are not gonna have much luck. Find some good footprints and use those. There are numerous lists of them in this forum. Best of luck!
     
  3. blackfairy

    blackfairy Regular Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    286
    Likes Received:
    402
    Location:
    Germany
    When scrapebox reports a link as "posted" it does only mean it was able to post a comment to the blog. But that does not mean the link is alive. If it's a moderated blog, the owner first has to manually approve your comment.
    What you're looking for are auto approved blogs (blogs without moderation).

    Are you using public proxies for posting? This could cause the poor posting success rate. I recommend using private proxies.
     
  4. Primalmale

    Primalmale Registered Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    58
    Likes Received:
    1
    Location:
    FL
    Thanks! I have worked on implementing some custom footprints, i have only used their supply proxies before contacting support, i wonder what they will offer to help me out!
     
  5. sixalarm

    sixalarm Regular Member

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    244
    Likes Received:
    101
    Location:
    The Enterprise
  6. Primalmale

    Primalmale Registered Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    58
    Likes Received:
    1
    Location:
    FL
    Thanks sixalarm for the proxy info! Another problem that i have been having is when I run keyword searches like 3/4 of the keywords i search for will say not completed and come up red and and only a few will actually be completed often times Google seems to be the problem child, is this due to proxies as well?
     
  7. gregstereo

    gregstereo Elite Member

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    1,833
    Likes Received:
    1,027
    Occupation:
    I'm known to locate certain things from time to ti
    Location:
    Moose Factory, ON
    Yes, it sounds like both the problems you're describing are likely related to proxes. proxies can be a source of confusion and frustration for many when they're getting started. Get some proxies from other sources (read up in the proxy forums here for some great advice, there are some great threads by some people who really know the proxy world very well you can learn from; apekillape comes to mind for one, there are others too but ape's stickied posts are like Proxy 101 and 102 classes).
     
  8. sixalarm

    sixalarm Regular Member

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    244
    Likes Received:
    101
    Location:
    The Enterprise
    Yeah it does sound like proxies. To be sure, turn off the multithreaded harvester and watch as it harvests. That way you will definitely know if it is related to proxies, but I would be willing to bet that it is :p.
     
  9. Primalmale

    Primalmale Registered Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    58
    Likes Received:
    1
    Location:
    FL
    Sixalarm, I think you were right when i turn off the using multiple feature and the harvest all i get down the board is errors, I will have to figure out where to get some new proxies so that I can start using SB better :eek:
     
  10. alaltaierii

    alaltaierii Supreme Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    1,408
    Likes Received:
    349
    There are few public proxy providers here on BHW. Just check the proxy section.
     
  11. winqxara

    winqxara Newbie

    Joined:
    Aug 11, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    OK thanks for info. But I NEED HELP !!!
    Today I bought the latest V1.15.72 version, but i have a problem: the buttons on the right: "Open" and "E" don't work. When i click, nothing happens! I can't open the websites, ... nothing!

    Please tell me something about this. THANKS!
    :(
     
  12. winqxara

    winqxara Newbie

    Joined:
    Aug 11, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    OK thanks for info. But I NEED HELP !!!Today I bought the latest V1.15.72 version, but i have a problem: the buttons on the right: "Open" and "E" don't work. When i click, nothing happens! I can't open the websites, ... nothing!

    Please tell me something about this. THANKS!
    :(
     
  13. prlinkssale

    prlinkssale Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Apr 9, 2013
    Messages:
    1,210
    Likes Received:
    161
    Occupation:
    Professional Blogger
    Location:
    Still Above The Ground
    Home Page:
    you have had it for 1 day. When I first had gsa I had near 75% failure. Give it some time and keep researching how to use it.