1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Scrapebox Is NOT Responding in first run.. PLiss Help.

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by dhevganx, Oct 7, 2010.

  1. dhevganx

    dhevganx Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    ive buy this amazing software today but when i run it for the first time, its become not responding so i can't activate my license. please help.

    my system
    win 7 ultimate
    athlon II x4 635
    ram 2gb ddr3

    thanks
     
  2. thedorf

    thedorf Senior Member

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    1,193
    Likes Received:
    700
    Occupation:
    what? I gotta have a job?
    Location:
    BHW - Where else?
    Be more specific about what is happening so others can help you. Does the program open at all? What do you see on the screen last before the lockup?
     
  3. dhevganx

    dhevganx Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    nothing happen. when the program show the window app and then i can't click anywhere in the program window its become not responding. when i see on task manager. said not responding.

    thanks
     
  4. Maruk

    Maruk Power Member

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    562
    Likes Received:
    898
    Home Page:
    I get that a lot as well, when using a lot of keywords and scraping multiple SE at the same time even with only 10 threads.
    Haven't figured this one out yet...
     
  5. dhevganx

    dhevganx Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    thanks for helping. when i change the window theme to classic theme, the software can run and i can activated my license too. i think the problem come from my window system.. :D

    thanks..