ScrapeBox Backlinks Analyzer Problems

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by mikemeth, Dec 6, 2010.

  1. mikemeth

    mikemeth Power Member

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    586
    Likes Received:
    115
    Hi guys I'm having some problems with ScrapeBox Backlinks Analyzer.

    When I use it to analyze an site backlinks sometimes I get error 400, 406. I use free proxies.

    And the main problem, when it finds 15k or more backlinks and I click SHOW button to extract them, only 1k or 2k get extracted, WHY?

    Please help, thanks
     
  2. divinity

    divinity Junior Member

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    20
    The yahoo site explorer only lets you extract 1k backlinks
     
  3. mikemeth

    mikemeth Power Member

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    586
    Likes Received:
    115
    That means there is no way I can extract all those 15k links?
     
  4. divinity

    divinity Junior Member

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    20
    Yep. I'm not exactly sure, but I think its because yahoo wants to limit competitors from copying all backlinks of a particular website.
     
  5. kazhkaz

    kazhkaz Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    1,238
    Likes Received:
    370
    There is a way, with this program
    Niche Dog Backlinks Parser
    Code:
    nichedog.com/blog/backlinks-parser/
     
    • Thanks Thanks x 2
  6. bilbo

    bilbo Power Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    649
    Likes Received:
    1,140
    Occupation:
    an actor on wizard of oz - the 3rd munchkin
    Location:
    middle earth
    I second that, I have 2 copies and it does 10 times what scrapebox "scrapes"
     
  7. wooSj

    wooSj Junior Member

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    60
    Location:
    Far away in space
    Sorry for this old bump, but better then making a new post. Anyway, I get alot of error 400. Is there anything I could do? because its when I find an AA blog, most of the links give error 400.