1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

scrapebox 99% fail comments

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by mudbutt, Jul 6, 2010.

  1. mudbutt

    mudbutt Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    1,816
    Likes Received:
    4,283
    Location:
    ghosted
    Hello, ever since the update my success rate for word press commenting is about .01%. I tried 1000+ URLs and only 1 was "success". I tried with free proxies and my own set of paid private ones and still got same results. Tried using slow method it mostly fails too. Also, tried using blogengine and that had about a 1% success rate as well. I reset all the settings using the option and yet it still fails. can anyone shed any light i need to fix this asap. :(
     
  2. Dark Knight

    Dark Knight Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    731
    Likes Received:
    1,194
    same happening to me :(
     
  3. Le4oy

    Le4oy Registered Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    68
    Likes Received:
    20
    Occupation:
    being lazy, IM
    Location:
    Home
    same problem
     
  4. Silencer

    Silencer Senior Member

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    1,149
    Likes Received:
    1,639
    same problem with mine.
     
  5. Sweetfunny

    Sweetfunny Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    1,747
    Likes Received:
    5,039
    Location:
    ScrapeBox v2.0
    Home Page:
    No idea why when nothing was changed.

    But just go to Help and Rollback to Previous Version then.
     
  6. mudbutt

    mudbutt Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    1,816
    Likes Received:
    4,283
    Location:
    ghosted
    Is this the temporary solution or is this your answer to it?
     
  7. Sweetfunny

    Sweetfunny Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    1,747
    Likes Received:
    5,039
    Location:
    ScrapeBox v2.0
    Home Page:
    It is the fastest solution, it will take 2 seconds to get it working again.
     
  8. mudbutt

    mudbutt Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    1,816
    Likes Received:
    4,283
    Location:
    ghosted
    Just rolled back, still same issue. Im going to try to redownload it again.
     
  9. websitesareus

    websitesareus Junior Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    152
    Likes Received:
    108
    Occupation:
    Web Designer
    Location:
    San Diego
    Fastest: yes, solution: unfortunately not for me. Any other suggestions?

    It's failing to post to BE already for over a week for me. I have updated SB at least 3 or 4 times since, but can't remember when exactly it started as I'm doing so many different things with SB.

    If it's not SB - where else can we who have problems with the BE poster failing for time out look?

    In my case it's not the proxies. I made testrun with my private proxies and without any proxies - always failed time out. And I'm using different lists of blogs I have commented on before without problems. I'm only posting to BE, so no Akismet. And as I can manually post in Firefox, my IP can't be banned either.

    So what else can it be? I'm using XP SP 3. What could interfere? Windows updates? IE settings? Network settings? The weather?

    Please help, Sweetfunny when you have a chance. It's such an excellent tool, and I am just discovering more and more of the brilliant add-ons that are by themselves more than worth the purchase price.

    But I also love the BE comment poster and would love to get it back to work.

    Thanks for your help!
     
  10. mudbutt

    mudbutt Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    1,816
    Likes Received:
    4,283
    Location:
    ghosted
    Hello, I tried the rollback like he suggested, and it did not work. You might have a corrupt file. What I did was I deleted everything sb off my machine, then re-downloaded it from the website. That seemed to have fixed the problem. Instead of a measly .01% Im getting about a 40% success rate. Hope that helps and goodluck!
     
  11. mudbutt

    mudbutt Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    1,816
    Likes Received:
    4,283
    Location:
    ghosted
    Hello, I tried the rollback like he suggested, and it did not work. You might have a corrupt file. What I did was I deleted everything sb off my machine, then re-downloaded it from the website. That seemed to have fixed the problem. Instead of a measly .01% Im getting about a 40% success rate. Hope that helps and goodluck!
     
  12. mudbutt

    mudbutt Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    1,816
    Likes Received:
    4,283
    Location:
    ghosted
    Sorry for the triple post! FORUM LAG FAIL FTW!!
     
  13. Kameeleon

    Kameeleon Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    14
    It worked with 14.63 for an Hour or so after updating. Now its not working with 14.63 or 14.62.
    Scraping for WP and getting 200 - 500 results against usual 3000 - 5000. 98% duplicate.
    The other issue is with slow poster. Regular posting has the same rate as usual, slow has 100% failure.

    (win7 32)
     
  14. Kameeleon

    Kameeleon Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    14
    Try if it works with some old scraped lists. It seems that the currently scraped blogs may be one of the causes.

    I got somewhat better resuts with old scrapes
     
  15. mudbutt

    mudbutt Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    1,816
    Likes Received:
    4,283
    Location:
    ghosted
    The issue is resolved, at least for me. What worked for me was totally removing scrapebox and redownloading it from the scrapebox website. Im running it right now and its sitting at about 2500 success and 2700 fails. So roughly 50%. Hope you resolve your issues soon.