1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

scrapbox issues need some help

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by mdsurf, Aug 4, 2011.

  1. mdsurf

    mdsurf Senior Member

    Joined:
    Jun 16, 2011
    Messages:
    990
    Likes Received:
    279
    Location:
    Las Vegas
    hello everyone,

    i have been having some problems with the maleware/fishing checker in scrapebox.

    everytime i run the addon at around 2k-5k domains it starts returning every single one an "Error 0".

    I have no idea why this keep happening. these are all Alive domains.

    I have tried with/with out proxies, turning on and off my maleware protector, decreasing and increasing connections but not matter what this keeps happening.

    anyone have any suggestions on how to fix this?

    thanks :)
     
  2. mdsurf

    mdsurf Senior Member

    Joined:
    Jun 16, 2011
    Messages:
    990
    Likes Received:
    279
    Location:
    Las Vegas
    anyone have any suggestions?
     
  3. TheMatrix

    TheMatrix BANNED BANNED

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    3,444
    Likes Received:
    7,279
    Do you have a firewall or AV that's blocking SB.
     
  4. mdsurf

    mdsurf Senior Member

    Joined:
    Jun 16, 2011
    Messages:
    990
    Likes Received:
    279
    Location:
    Las Vegas
    nope, set up fw to allow scrapebox and have no av currently
     
  5. TheMatrix

    TheMatrix BANNED BANNED

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    3,444
    Likes Received:
    7,279
    Hmmm... Do you have any other software/app running that uses internet resources simultaneously?
     
  6. mdsurf

    mdsurf Senior Member

    Joined:
    Jun 16, 2011
    Messages:
    990
    Likes Received:
    279
    Location:
    Las Vegas
    nope, scrapebox is the only thing i am running.

    thanks for your continued help in this issue matrix :)
     
  7. TheMatrix

    TheMatrix BANNED BANNED

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    3,444
    Likes Received:
    7,279
    No problem.

    But I really can't think of any other issue.

    Have you tried opening the error 0 links in a browser on the same machine?
     
    • Thanks Thanks x 1
  8. mdsurf

    mdsurf Senior Member

    Joined:
    Jun 16, 2011
    Messages:
    990
    Likes Received:
    279
    Location:
    Las Vegas
    yes the links open fine, i think im just gonna reinstall SB, this is driving me crazy lol
     
  9. TheMatrix

    TheMatrix BANNED BANNED

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    3,444
    Likes Received:
    7,279
    Sure. Re install, and tell us whether it works or not.
     
  10. mdsurf

    mdsurf Senior Member

    Joined:
    Jun 16, 2011
    Messages:
    990
    Likes Received:
    279
    Location:
    Las Vegas
    no luck after reinstalling, how bad is it to run SB without doing the malewarefishing checker, i have no idea what to do at this point so this seems like the only viable idea if i want to use scrapebox
     
  11. TheMatrix

    TheMatrix BANNED BANNED

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    3,444
    Likes Received:
    7,279
    It hardly makes a difference. I would suggest you have Microsoft Security Essentials installed, and always updated, and you won't need to run the Malware and Phishing Checker add-on. At least, that's what keeps me safe!
     
    • Thanks Thanks x 1
  12. mdsurf

    mdsurf Senior Member

    Joined:
    Jun 16, 2011
    Messages:
    990
    Likes Received:
    279
    Location:
    Las Vegas
    just installed it :) thanks again for your help
     
  13. stianbiz

    stianbiz Newbie

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    1
    u can try to run in other computer.