1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Scraboard issues with posting and success

Discussion in 'Black Hat SEO' started by mrgrim, Jul 28, 2011.

  1. mrgrim

    mrgrim Junior Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    168
    Likes Received:
    17
    Good morning everybody

    Okay so I've been a member at this forum for a while now and I picked up a lot of useful information, the members here great. I usually find the answers out on my own that I'm looking for by searching for them, but I'm having a bit of a problem.
    I purchased scrape board when it first came out I know it's still in beta but I'm having an issue, that maybe you guys can help me with.
    The other day I wanted to work with sb a bit so I fired up scrape box I scrape some forum footprints that I found on the BHW I got about 750,000 results, when I cleaned up the duplicates it came to about 350,000, and when I cleaned up the duplicate domains I got about 125,000. So I spent most of the day trying to create profiles, here is where I had a problem. I can definitely understand when you clean up your results get about a quarter of that for posting/profile creation, but out of the hundred 125,000 only 250 were created into the profiles. That's a very low success rate! So what am I doing wrong is it the custom footprints that I'm using, or is it scrape board? Should I go buy venom seo or buy xrummer? I Do not want to waste anymore time and money with a program that's not fully operational! Maybe it's me, so can somebody give me some ideas.
    Thanks
    I've uplinked my list of scraped urls so you can take a look

    http://www.mediafire.com/?1tu2lqw1xtw72uk
     
    Last edited: Jul 28, 2011