running blackhatworld in firefox

Discussion in 'Forum Suggestions & Feedback' started by carrepairs12, Aug 17, 2013.

  1. carrepairs12

    carrepairs12 BANNED BANNED

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    326
    Likes Received:
    236
    is anyone having troble running bhw in firefox when i try and bring it up I get 400 Bad Request

    but it works in ie

    TIA
     
  2. Aty

    Aty Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    6,243
    Likes Received:
    4,259
    Home Page:
    delete cookies
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Gogol

    Gogol Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    3,939
    Likes Received:
    3,445
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Dreaming
    Location:
    Pale Blue Dot
    Home Page:
    Clear your browser history and cookies. It will be OK instantly.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. HeRBaR

    HeRBaR Supreme Member

    Joined:
    Aug 15, 2011
    Messages:
    1,234
    Likes Received:
    986
    Occupation:
    Sleeping
    Location:
    localhost
    Home Page:
    Is there any fix there so we don't have to clear our cookies every 12 hours :D
     
  5. Gogol

    Gogol Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    3,939
    Likes Received:
    3,445
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Dreaming
    Location:
    Pale Blue Dot
    Home Page:
    Tech guys are working on it. I was getting the same error but it seems to be OK from my end now. I am not receiving these errors anymore.
     
  6. carrepairs12

    carrepairs12 BANNED BANNED

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    326
    Likes Received:
    236
    thanks guys worked when I removed all the cookies
     
  7. diesel1

    diesel1 Senior Member

    Joined:
    May 22, 2013
    Messages:
    934
    Likes Received:
    226
    Strange bug...
    It wasn't a problem before, but since Monday I have to clear my browser history and cookies at least twice a day
     
  8. TheGreyMatter

    TheGreyMatter Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    2,079
    Likes Received:
    2,299
    Home Page:
    It seems to be working fine for me as well. Try clearing your cache and flushing your DNS, it should work fine.
     
  9. kaylanewett

    kaylanewett BANNED BANNED

    Joined:
    Jun 8, 2013
    Messages:
    611
    Likes Received:
    548
    Same thing is happening to me in Chrome. It works when I clear my cookies, but I have to do it like every couple hours. Thought it was just me.