1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Rss2Blog Problems

Discussion in 'Blogging' started by visit_faraz, Feb 8, 2008.

  1. visit_faraz

    visit_faraz Newbie

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Hi,
    I have just started using rss2blog and need some help.

    Could you tell me how to use rss2blog to post on a wordpress blog in my addon domain?

    say my main site is widgets.com and my addon domain is bananas.net .
    What I want to do is to use rss2blog to post on bananas.net/greenbananas .

    So,how do I do it.

    I have already posted a few times on my blog , but am unable to access it using bananas.net/greenbananas . Whenever I put the url bananas.net/greenbananas , i get redirected to bananas.widgets.com/greenbananas .

    So,What do I do to correct this?

    Waiting for your suggestions.

    bye,
    faraz
     
  2. hellpot80

    hellpot80 Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Ok

    I will help you.
     
  3. visit_faraz

    visit_faraz Newbie

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Well, I dont think you understood the problem.
    I have not used any rss feeds till now.
    I am just using the news items from google at the moment.

    What I am saying is that my blog is showing up at bananas.widgets.com/greenbananas instead of bananas.net/greenbananas. When i type in bananas.widgets.com/greenbananas then I am automatically redirected to bananas.widgets.com/greenbananas

    In my example -- the main domain is widgets.com while my addon domain is bananas.net
    I want my blog to show up in my addon domain.


    2nd Problem
    Sometimes,a few types of errors are coming up in my rss2blog.
    The errors are:
    1st error:-
    <h2><font color=red style='font-size:16px;'>Setup name: Bananas</font></h2><h3><font color=red style='font-size:16px;'>Error message</font></h3><font color=black style='font-size:14px;'><b>WordPressSendEngine:</b><br>Nothing to Post</font>
    One more thing is that I am getting a few type of errors
    ----------------------------
    2nd error:-
    <br /><b>Parse error</b>: syntax error, unexpected '<', expecting T_STRING in <b>/home/username/public_html/brs/codelock.php(3) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code</b> on line <b>41</b><br /><br /><b>Fatal error</b>: Cannot instantiate non-existent class: googlesearcher in <b>/home/username/public_html/brs/codelock.php(3) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code</b> on line <b>589</b><br />

    I have used " username" here instead of my real username.

    Could you tell me why this is happening?

    bye,
    faraz
     
  4. visit_faraz

    visit_faraz Newbie

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Hi,
    I dont think you understood the problem.
    I am not talking about using rss feeds.
    What I am saying is that the blog shows up at bananas.widgets.com/greenbananas instead of bananas.net/greenbananas .

    When I type in bananas.net/greenbananas , I automatically get redirected to bananas.widgets.com/greenbananas .So,how do I sort it out?

    In this example, my main domain is widgets.com while my addondomain is bananas.net
    I want the blog to show up at bananas.net/greenbananas , which isn't happening.

    2nd Problem

    One more problem is that sometimes a few errors arise in rss2blog.
    The errors are:
    1st error:-
    <h2><font color=red style='font-size:16px;'>Setup name: Bananas</font></h2><h3><font color=red style='font-size:16px;'>Error message</font></h3><font color=black style='font-size:14px;'><b>WordPressSendEngine:</b><br>Nothing to Post</font>
    ------------------------------------------------------------------------------------

    2nd error:-

    <br /><b>Parse error</b>: syntax error, unexpected '<', expecting T_STRING in <b>/home/username/public_html/brs/codelock.php(3) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code</b> on line <b>41</b><br /><br /><b>Fatal error</b>: Cannot instantiate non-existent class: googlesearcher in <b>/home/username/public_html/brs/codelock.php(3) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code</b> on line <b>589</b><br />


    Here I have used "username" instead of my actual username.

    Please help me out.

    bye,
    faraz