1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Reviewazon Problem

Discussion in 'Blogging' started by xkss2002, Nov 6, 2011.

  1. xkss2002

    xkss2002 Newbie

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi guys,
    I'm new at this, and have installed Reviewazon 1.2.0 to my site. My problem is that I get a fault code when doing an Amazon Product Search, that states:

    "Amazon Web Service Configuration Error!AWS.MissingParameters

    Your request is missing required parameters. Required parameters include AssociateTag."

    I had added my AWS Access ID and AWS Secret Access Key upon installation, and also included the Affiliate Country. The only other field left to fill out was the Amazon Affiliate Tracking ID, which I assumed was my Amazon Affiliate Code, which I placed correctly.

    Is the Amazon Affiliate TRacking ID the same as my Amazon Affiliate Code? Is the missing Associate Tag referred to in the AWS error code above also my Amazon Affiliate Code?

    Anyone have ideas on what might be the problem? I welcome any responses. Thanks much!
     
  2. blackhit

    blackhit Super Moderator Staff Member Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    2,402
    Likes Received:
    4,251
    Location:
    Dark Side Of The Moon
    You make the Tracking Ids yourself. At the end they have a number based on the Amazon affiliate program your in.
    For US it's -20.

    Log in to your Amazon account and click on Account Settings (top right corner).

    Click on "Manage your tracking IDs"
    Click on "Add Tracking ID"
    You can use any ID you want as long as it's available.
     
  3. fpforum

    fpforum Junior Member

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    117
    Likes Received:
    4
    Home Page:
    I've been getting this same error in ReviewAZON..Odds are your version is old and maybe you need the newest one? From what I read, Amazon made some changes beginning November 1st which now requires some associate tag. I'm not sure it's possible to fix this without some actual code changes..
     
  4. readysite1

    readysite1 Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    23
    I also encounter the same problem! I wonder if anyone can share Reviewazon 2.0 because there are a lot of improvements and it may work well.
     
  5. fpforum

    fpforum Junior Member

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    117
    Likes Received:
    4
    Home Page:
    Yea, I dunno if its fixed in the new version or not..Maybe some of the other members here could shine some light on this? My version is old (v1) but if someone could share v2 here that would be excellent :batman:
     
  6. Qwertyous

    Qwertyous Newbie

    Joined:
    Sep 21, 2009
    Messages:
    33
    Likes Received:
    1
    Yes, I have the same issue with reviewazon... Someone help!
     
  7. Brotato

    Brotato Regular Member

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    235
    Likes Received:
    59
    any on have a quick fix?
     
  8. klaus

    klaus Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Messages:
    53
    Likes Received:
    5
    Any fix? Seems ver. 1.7 at least is needed.