1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

problems loading bhw? anyone else ...

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by darrensss, Mar 7, 2011.

  1. darrensss

    darrensss Power Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    697
    Likes Received:
    79
    Guys,

    For the last 18 months been reading BHW without any problems and even have it as my ie homepage.

    2 days ago it started NOT loading (all other sites were fine).
    If i opened a seperate/new tab and pasted the url it loaded but slow.

    This was all on ie 8

    Just updated to ie 9 and getting the same problems?

    Not loading as my homepage? so i need to open a new tab ... ???
    When i try and navagate around the forums it takes ages to load?

    WTF .... Even tried cleaning the history/cookies with ccleaner but still loading like crap? any ideas ...
     
  2. Thrashingshrimp

    Thrashingshrimp Junior Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    172
    Likes Received:
    40
    Happening to me too, if it makes you feel any better.

    Probably some server issues.
     
  3. sunbros

    sunbros Regular Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    378
    Likes Received:
    125
    same here
     
  4. Mokodoki

    Mokodoki Regular Member

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Messages:
    217
    Likes Received:
    354
    Occupation:
    Graphic Artist | Fulltime Student
    On BHW and using IE? Try a browser that doesn't suck quite as hard. :rolleyes:

    I'm loading pages fine right now, but occasionally BHW has its hiccups for me. It usually happens for just a few minutes and everything becomes very laggy, but it shortly regains its functionality so I've never really worried about it.
     
  5. darrensss

    darrensss Power Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    697
    Likes Received:
    79
    have used FF also ... same issue!!!!
     
  6. darrensss

    darrensss Power Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    697
    Likes Received:
    79
    Laggy .... how about just not loading full stop!
    really pissing me off now!

    Where are you based (people that are having problems?)
    Im UK
     
  7. Tbo53

    Tbo53 BANNED BANNED

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Messages:
    137
    Likes Received:
    31
    I noticed it earlier but since then it's been ok, I'm UK using opera.
     
  8. Funkyoo

    Funkyoo Newbie

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    Occupation:
    Student
    Location:
    Italy
    Same problem, yesterday wouldn't load for 5 hours. Italy
     
  9. BENNY8877

    BENNY8877 Supreme Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    1,278
    Likes Received:
    1,087
    Occupation:
    Wallet Inspector
    Location:
    In my mom's basement
    I have problems with it pretty regularly.
     
  10. beazt

    beazt Power Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    765
    Likes Received:
    1,245
    Occupation:
    IM
    Location:
    BHW
    Home Page:
    I started using a VPN with server in Germany and ever since the forum loads just fine
     
  11. Jeevs

    Jeevs Supreme Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,359
    Likes Received:
    1,628
    same problem with me...
     
  12. crowly

    crowly Regular Member

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    296
    Likes Received:
    163
    same here, 404s etc..
     
  13. darrensss

    darrensss Power Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    697
    Likes Received:
    79
    still the same for me ... no 404's just takes a age to load !!!!
    finger is stuck on f5
     
  14. k4sper

    k4sper Registered Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    71
    Likes Received:
    8
    I have simillar problems once in a while. Maybe servers are just overloaded.
     
  15. noiddemo

    noiddemo Junior Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    104
    Likes Received:
    19
    same here
     
  16. easycash27

    easycash27 Senior Member

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    832
    Likes Received:
    545
    Occupation:
    Internet Marketer
    Location:
    Heaven
    It happens for me too...

    Also sometimes, the forums seems to load fine and all, but when I try to see my PMs, it just loads for ever and it ends showing an error, and I canĀ“t access my PMs for hours, it really sucks
     
  17. darrensss

    darrensss Power Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    697
    Likes Received:
    79
    all better for me today ... :)
    hope its better for my fellow BH's
     
  18. johnniew

    johnniew Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Messages:
    182
    Likes Received:
    165
    The loading problem could be because of the DDOS Protection. it could be that you opened a lot of tabs of the forum. that mean that you made a lot of HTTP Request and the DDOS Protection thought your request is some kind of attack and blocked you.

    just an asumptation anyways this is my 2 cent..
     
  19. bezopravin

    bezopravin BANNED BANNED

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    461
    Likes Received:
    3,471
    Our Admins do this to block DDOS Attacks. Till Yesterday i used Cyberghost VPN to access BHW. But now it all loads fine even without a VPN. I think our Admins are Blocking Requests from Certain countries to access the forum.
     
  20. Daniel16

    Daniel16 Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    1,130
    Likes Received:
    645
    Home Page:
    Yes Bezo, It works charm now even without a VPN