1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with Movie Site Press!!

Discussion in 'Making Money' started by FireofWar, Jun 12, 2010.

  1. FireofWar

    FireofWar BANNED BANNED

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    27
    A couple of days ago I decided to start IM seriously, I came to this forum, read a bunch of threads and decided that to start I would stick with movie sites for now, I purchased 3 domains, downloaded the nulled version of Movie Site Press.

    The setup of wordpress was fast and easy, it took 10 minutes to upload movie press to my host and to configure it on my wp admin.

    Then I spent the last 3 days doing everything, googling, researching, reading the source code (as best as I could understand it) of the movie site press theme and I just can't get the thumbnails to work, everytime I try to upload a thumbnail in a new post it gives "upload error"

    I CHMOD all files and subfolders to 777, I tried it on 20 free hosts already and 2 paid ones, nothing is working.

    I went to the movie site press forums (although this is the cracked release), and I was told to try to upload the image the normal way and if I got an error to fix it following the instructions given, (I uploaded the image "the normal way" that little icon above the post body), there IT WORKS, no error whatsoever there, but in the video thumbnail feature, it just DOESN'T WORK, I was given no further help from movie site press forums cause this is after all a cracked release.

    Has anyone faced this problem before and was able to fix it, this was a major road block to me, I have everything setup to start making money and promoting my site, via youtube, facebook and etc, I even already have a couple of fan pages, 500 youtube videos ready for upload.

    I've been working seriously on this, if I had any money at this point I would probably buy the real thing from moviesitepress.com, but I spend everything I had on domains and hosting.

    Can anyone help me getting through this road block?

    Any help will be highly appreciated.

    Thanks in advance
     
  2. me100rabh

    me100rabh Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    372
    Likes Received:
    878
    u might be uploading image in .png format. Change it in .jpg format and try again....it should work....
     
  3. heavyweight

    heavyweight Junior Member Premium Member

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    131
    Likes Received:
    65
    this thing also happened to me when i changed my hosting
    i'm also looking for a solution
     
  4. FireofWar

    FireofWar BANNED BANNED

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    27
    OMG!

    It Worked!!!.... :eek:

    I feel so stupid right now....

    3 days I spent trying to fix this, I even tried to edit the code on my own, and the problem was the damn format, not in 10 years would I thought about that.

    Sometimes the hardest problems have the simplest solutions...

    Thanks!!
     
  5. me100rabh

    me100rabh Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    372
    Likes Received:
    878
    Glad it helped:)

    enjoy...
     
  6. heavyweight

    heavyweight Junior Member Premium Member

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    131
    Likes Received:
    65
    The image i want to upload is a jpg not png.
    So the above advice doesn't help me.
    Any other suggestions?
     
  7. dvdvids

    dvdvids BANNED BANNED

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    188
    Have you checked if you have it as .JPG instead of .jpg ?
    Ive had this silly problem before...
     
  8. heavyweight

    heavyweight Junior Member Premium Member

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    131
    Likes Received:
    65
    Still no luck.
    I don't get the message: upload error.
    I think the file and extension are ok
    I hit browse and then upload and instead to generating a thumb nothing is displayed.
     
  9. FireofWar

    FireofWar BANNED BANNED

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    27
    have you CHMOD all files and subfolders to 777?
     
  10. studentcashnow

    studentcashnow Regular Member

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    246
    Likes Received:
    186
    i have legit developer licence i could of give you it for $10 ;)
     
  11. olm75

    olm75 Power Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    746
    Likes Received:
    82
    i have been looking all over for this theme anyone have the DL link for it..
    thanks in advance...
     
  12. fruity_looper

    fruity_looper Junior Member

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    72
    Occupation:
    Student
    Location:
    New Zealand
    i would like to bump this because i'm having the same problem as heavyweight

    So if anyone does have a solution for people who are uploading .jpg images for both the thumbnails and the featured images would be much appreciated.
     
  13. FREEnFREE

    FREEnFREE Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi studentcashnow,

    How can i contact you? I would like to buy it.
     
  14. luckyzkhbk

    luckyzkhbk Registered Member

    Joined:
    Dec 13, 2010
    Messages:
    68
    Likes Received:
    2
    hey i knw the problem i can fix it for you will you pay me ?