Problem uploading ad for FB

Discussion in 'FaceBook' started by vivalafeva, Jul 21, 2013.

  1. vivalafeva

    vivalafeva Supreme Member

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    1,490
    Likes Received:
    723
    I cant upload a new photo for an ad on FB. I have tried with chrome, safari, firefox. Anyone else having this issue? It will let me use images from my library of images I have used in past ads but not new ones.
     
  2. joseph

    joseph Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Messages:
    83
    Likes Received:
    5
    i have similar problem

    the image will upload but in the ad preview it doesn't show. i think it might be a glitch with power editor.

    would love a solution...
     
  3. vivalafeva

    vivalafeva Supreme Member

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    1,490
    Likes Received:
    723
    still havent had any success, i truly thought it was just a browser issue but doesnt seem to be one
     
  4. joseph

    joseph Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Messages:
    83
    Likes Received:
    5
    my ad preview and images are working now.

    i didn't do anything to it. I guess it fixed itself in a week or so.

    give it time or hit up FB help desk
     
  5. phph5

    phph5 Regular Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    225
    Likes Received:
    42
    If you are using a proxy, try without it.
     
  6. rongtuchien

    rongtuchien Junior Member

    Joined:
    Sep 2, 2012
    Messages:
    103
    Likes Received:
    7
    I sometimes meet this kind of problem. you should have a look at your proxy. don't use it
     
  7. JDesteny

    JDesteny Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2013
    Messages:
    79
    Likes Received:
    18
    If it tells ad cannot be preview, the ad is still there, you just can't see it because of slow proxy.

    OP
    Try updating flash player and/or java, sometimes they will block uploading images into FB.
     
  8. nnsjw702

    nnsjw702 Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    77
    Likes Received:
    1
    I also got similar problem. Then avoided using proxy. problem solved automatically.