1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Please Take Care Of These 2 Issues

Discussion in 'Forum Suggestions & Feedback' started by TwistedMarketing, Dec 6, 2010.

  1. TwistedMarketing

    TwistedMarketing Regular Member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    279
    Likes Received:
    113
    I am having 2 issues at the moment :-

    1. I can't open BHW from my India IP. I need to use a US proxy to browse :-(

    2. The default theme has so many images missing and is broken. Could someone please fix that ?

    Cheers
     
    • Thanks Thanks x 1
  2. BigBuddy

    BigBuddy Account Under Review

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    6,421
    Likes Received:
    14,039
    Gender:
    Male
    Location:
    BHW
    I am also surfing from India and I dont find any probs in surfing and viewing images. Which browser you are using?
     
  3. Knoxgates

    Knoxgates Supreme Member

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    1,266
    Likes Received:
    918
    I m not facing any issue at this time. Seems your ISP's upstream providers has some issue. It will be sorted out no need to worry.

    me too from India, Bangalore
     
  4. BH_Manic

    BH_Manic Junior Member

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    158
    Likes Received:
    711
    Occupation:
    Student, IMer
    Location:
    India
    Works fine for me as well and I'm from India too.
     
  5. RedWolf

    RedWolf BANNED BANNED

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    1,193
    Likes Received:
    828
    working fine for me

    also i can,t seen any imae broken
    Posted via Mobile Device
     
  6. TwistedMarketing

    TwistedMarketing Regular Member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    279
    Likes Received:
    113
    Images are missing from the "default" theme. NOT "black and golden" one.

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  7. BigBuddy

    BigBuddy Account Under Review

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    6,421
    Likes Received:
    14,039
    Gender:
    Male
    Location:
    BHW
    oops, i thought default as black & gold. But anyway No issues in IP. Contact harro or pofeck with your IP. may be it was blocked.
     
  8. xpleet

    xpleet Regular Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    377
    Likes Received:
    327
    Location:
    Morocco
    Yes! Images are missing from the "default" theme.
    And sometimes the forum is not available or I got a blank page. Looks like the server is ddos attacked sometimes.
     
  9. TwistedMarketing

    TwistedMarketing Regular Member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    279
    Likes Received:
    113
    I had PM'ed Diamond Dave to look into the "default" theme issue and its been taken care of.

    Now default theme works fine :)

    P.S - Thanks Dave
     
  10. Scripteen

    Scripteen Elite Member

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    1,811
    Likes Received:
    1,918
    Home Page:
    Since you guys are opening this for discussion I'd like to report that images are missing in harro theme in profile page and the social bookmarking buttons at the end of the thread page and the thanks button image as well.