1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Please Help. Website Crawling issue

Discussion in 'Black Hat SEO' started by ►Снαмρ◄, Oct 16, 2012.

  1. ►Снαмρ◄

    ►Снαмρ◄ Junior Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    156
    Likes Received:
    18
    Occupation:
    Click N' Bank
    Location:
    Bharat
    Hi,

    I have site with very nice position on google. everything was awesome few days back but from last 3-4 days i have got huge issue.

    my website kicked away from everywhere. i was ranking good for some keywords. but now my site is no where. still when i update my site with new post. google indexing it instantly

    And i checked i did not get hurt by any update. even my old posts gone no where in google. i checked in webmasters tool.. i am getting that error.

    wp-app.php/service Response code 403


    Googlebot couldn't crawl your URL because your server either requires login to access the page, or is blocking Googlebot from accessing your site. I have google sitemap plugin in my site. And All in One Seo Plugin. these are the only two plugins i have in my sites. when i fetch wp-app.php/service as google its giving me an error


    "AtomPub services are disabled on this site. An admin user can enable"

    I went there and enable atompub in writing section. After that now i am getting error Not authorized

    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
    <html>
    <head>
    <title>401 Unauthorized</title>
    </head>
    <body>
    <h1>401 Unauthorized</h1>
    <p>Credentials required.</p>
    </body>
    </html>

    Please can any help me ? I tried a lot.. read almost all threads of help section.. been trying it since yesterday..
     
    Last edited: Oct 16, 2012
  2. ija61

    ija61 Senior Member

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    960
    Likes Received:
    634
    Gender:
    Male
    Occupation:
    The first SEO economist:)
    Location:
    Romania
    Home Page:
    Check this out.
    http://productforums.google.com/forum/#!topic/webmasters/o9VYAneofdM

    From what I read on that link the problem can be solve if you have an robots.txt in your website and you also generate a virtual one with some of your plugins, If so then delete the real one.

    And you also can try to put "wp-app.php/service" in your virtual or real robots.txt and block access for that url

    Hope this help.

    Thank you
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. ►Снαмρ◄

    ►Снαмρ◄ Junior Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    156
    Likes Received:
    18
    Occupation:
    Click N' Bank
    Location:
    Bharat
    Thanks a lot... Checking it out dude