1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

please guys I need your help :(

Discussion in 'Black Hat SEO' started by saba-john, Dec 9, 2012.

  1. saba-john

    saba-john Newbie

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    Hey.

    I have bought Magic submitter and I already watched all the training videos.
    I know how to use the software, but when I build a campaign something is just TOTALLY WRONG !

    when I link between the money site and the bookmarks , blogs , and other services that I want to promote everything is just fine.
    but when it comes with backlink my backlinks it's just not working ! instead of promoting my blogs by bookmarks and rss , the MS is promoting my money site again !
    I don't know why it's working like this, I connect between the icons exactly like I see in the videos, guides and other informations...I spent the whole weekend just for solving this problem......I added 5 pictures of my steps, maybe if some of you use MS and he's willing to help me it will be more than awesom - I have more than 100 customers that I need to promote and i need to build a lot of campaigns, this is very urgent !




    img1.jpg

    img2.jpg


    img3.jpg


    img4.jpg


    img5.jpg
     
    Last edited: Dec 9, 2012
  2. the_demon

    the_demon Jr. Executive VIP

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    3,177
    Likes Received:
    1,563
    Occupation:
    Search Engine Marketing
    Location:
    The Internet
    Have you tried uninstalling and re-installing?

    [SIDE NOTE] Why the hell would you get customers on board when you can't even get your software working???
     
  3. saba-john

    saba-john Newbie

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    No I didn't try this, but i'm sure that there's a problem with the commands even when it seems like I did the right steps...
    and the software is working, when I choose many services like bookmarks, blogs, pliggs and press the scheduler everything is fine... the problem is only with the backlinks...when I want to promote the blogs MS is promoting the money site - WTF?!!?!?
     
  4. sneha

    sneha Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Aug 26, 2012
    Messages:
    744
    Likes Received:
    586
    contact the support as soon as possible, only they can give you a satisfactory answer.
     
  5. saba-john

    saba-john Newbie

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    Iv'e already sent them a messege - Alex krulicks (developer) Dave (training) and I even added someone from london on skyp that will teach me online for 50 $ per hour (he's not answering).....
    they're alwayse link me to their videos and over and over again I can't see what I'm doing wrong....I only need to pass this enoughing thing and then I can start run campaigns...