Please do something about the 404 error

Discussion in 'Forum Suggestions & Feedback' started by Gogol, May 5, 2013.

  1. Gogol

    Gogol Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    3,939
    Likes Received:
    3,445
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Dreaming
    Location:
    Pale Blue Dot
    Home Page:
    @admins
    Please do something about it. I don't know if this was done purposefully to decrease bandwidth consumption, but it just sucks :(

    When ever I visit the forum and click on a link, all I get is that 404 page. I don't consume too much bandwidth do I ? :)
    Please make a quota if this was done for limiting the bandwidth.


    Thanking you
    Gogol
     
  2. tkirk

    tkirk Registered Member

    Joined:
    Feb 4, 2013
    Messages:
    51
    Likes Received:
    10
    This may just be on your end.
     
  3. Gogol

    Gogol Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    3,939
    Likes Received:
    3,445
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Dreaming
    Location:
    Pale Blue Dot
    Home Page:
    No it's not. It's not only me who is getting this weird problem. Look in this sub-forum and you will find a lot of other threads with the same problem.
     
  4. subster

    subster Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    2,046
    Likes Received:
    1,508
    Location:
    Krauthausen
    this is only on your site. could be that there is some special vb addon active...
     
  5. TheVigilante

    TheVigilante Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    6,468
    Likes Received:
    4,286
    Location:
    Theatre of dreams :)
    I am also facing similar problem, everytime i need to open BHW on chrome now instead of FF
     
  6. Gogol

    Gogol Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    3,939
    Likes Received:
    3,445
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Dreaming
    Location:
    Pale Blue Dot
    Home Page:
    I don't understand what you mean. IT IS NOT ONLY ON MY SIDE if you mean it. Sometimes those links render OK and sometimes they don't. It only happens when you are in the home page.
     
  7. Gogol

    Gogol Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    3,939
    Likes Received:
    3,445
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Dreaming
    Location:
    Pale Blue Dot
    Home Page:
    Thanks for confirming abhi. Yes, in chrome I don't generally face that problem, but then, chrome is devil and I don't use it unless I really need to (mainly use for testing client sites)!!
     
  8. TheVigilante

    TheVigilante Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    6,468
    Likes Received:
    4,286
    Location:
    Theatre of dreams :)
    LOL chrome sucks man nothing beats FF
     
    • Thanks Thanks x 2
  9. Gogol

    Gogol Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    3,939
    Likes Received:
    3,445
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Dreaming
    Location:
    Pale Blue Dot
    Home Page:
    Yepp!
     
  10. jmcs23

    jmcs23 Regular Member

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    366
    Likes Received:
    55
    Location:
    California
    I haven't had this problem with Firefox on my PC or my mobile device...


    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
     
  11. cr0n1k

    cr0n1k Registered Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    71
    Likes Received:
    23
    Location:
    UK
    ive had this for the last + week! any time i click link on forum or try login 404 light speed Bammmmm,then sometime it does work,ive cleared all my cache/cookies and everything fine for (now)
     
    • Thanks Thanks x 1
  12. Techxan

    Techxan Elite Member

    Joined:
    Dec 7, 2011
    Messages:
    3,092
    Likes Received:
    3,596
    Occupation:
    Local SEOist
    Location:
    TEXAS (you have to yell, its the law.)
    I have had it off and on for a while, but uninstalling firefox (with revo) and reinstalling it seemed to stop it.
     
  13. Gogol

    Gogol Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    3,939
    Likes Received:
    3,445
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Dreaming
    Location:
    Pale Blue Dot
    Home Page:
    Ok , let me try that. Thanks for the reply man :)
     
  14. gorezz

    gorezz Newbie

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    36
    Likes Received:
    3
    i think it has something to do with going to bhw by https. doesn't seem to work anymore. double check the url bar is http:// and not https://
     
  15. Gogol

    Gogol Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    3,939
    Likes Received:
    3,445
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Dreaming
    Location:
    Pale Blue Dot
    Home Page:
    Yes, it is showing https to me. I will try changing it too. Thanks for the suggestion.
     
  16. Azraeil

    Azraeil Junior Member

    Joined:
    Dec 21, 2011
    Messages:
    185
    Likes Received:
    102
    Never had a problem like this. ALl seems to be working fine here, has for a few years anyway
     
  17. Gogol

    Gogol Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    3,939
    Likes Received:
    3,445
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Dreaming
    Location:
    Pale Blue Dot
    Home Page:
    Yes it is fixed! Thank you very much :)