1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[PinBot] PREMATURE_FINISH error while following

Discussion in 'Pinterest' started by cartellian, Aug 18, 2016.

  1. cartellian

    cartellian Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    59
    Likes Received:
    56
    @healzer I have been using PinBot3 for a few weeks... It started following fine the first time I set it up and started premature erroring... I thought it was because I followed all of the followers from that person already.

    Now, I am trying some new users and pins to follow and I can't get it to follow anymore... It errors out every time.

    I have restarted the app and the machine (I'm running it locally on windows)... I have tried a /username/followers/ and /pins/pinid/likes/ commands. I have no user or board criteria checked. I even reset tracked users and boards...

    Still errors out.

    All other functions I'm using (repin, like, unfollow, comment) are working fine.

    Please help.
     
    Last edited: Aug 18, 2016
  2. healzer

    healzer Jr. Executive VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    2,622
    Likes Received:
    2,258
    Gender:
    Male
    Occupation:
    RevEngineeringMon$y
    Location:
    Somewhere in Europe
    Home Page:
  3. cartellian

    cartellian Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    59
    Likes Received:
    56
    Just to follow up for the community... The app has been updated and it has resolved this issue for me. Thanks for the help healzer!
     
    • Thanks Thanks x 1