1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[PinBot] Can't add 2nd account

Discussion in 'Pinterest' started by Blakester, Jun 7, 2016.

  1. Blakester

    Blakester Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Mar 17, 2012
    Messages:
    991
    Likes Received:
    974
    Home Page:
    Hello there,

    While I am logged in 1 of my acounts using my private proxy on my browser the bot says that the details are wrong and won't add the account.

    I have already 1 account active in the program, I am in both logged in using different browsers and proxies but pinbot won't recognize my 2nd account only.

    Have you enabled different licenses in order to be able to add more than 1 account? Or is it a bug?
    May you please check it out?

    thanks!
     
  2. healzer

    healzer Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    2,672
    Likes Received:
    2,344
    Gender:
    Male
    Location:
    Somewhere in Europe
    Hi mate!

    I believe this was a bug.
    Yesterday I've released version 3.0.3.0 because someone had a similar issue.
    Could you kindly try adding your 2nd account again, and let me know?

    Have a great day!
    Ilya
     
  3. Blakester

    Blakester Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Mar 17, 2012
    Messages:
    991
    Likes Received:
    974
    Home Page:
    Yes it worked thanks!

    One more question, in version 2, if I remember correctly, when I was using the 24hr option when it finished its job it went back to Sleep.
    Now it goes back to "Idle" and "Logged Out" and the buttons "Start" wait for me to press them again.

    So I feel like I need to go back to the program and hit Start again and this is not making it truly autopilot just like version 2.

    Maybe it's working and I should just leave it is? Should I ignore what's happening and wait for it to begin again?
    If this is true, I highly recommend to fix the visuals, because I believe some people might feel like it stops the automation once it's done once.

    In short: Does the autopilot stops after 1 repeat in version 3.0 , cause I remember myself having it work for multiple days and I was just logging in via a browser to clean the crappy images.

    Hope I made myself clear!

    thanks a lot for your support!
     
  4. healzer

    healzer Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    2,672
    Likes Received:
    2,344
    Gender:
    Male
    Location:
    Somewhere in Europe
    That's odd, the autopilot does work.
    It could be your settings however; allow me to explain:

    Here is a demo for settings for the "like" feature:

    [​IMG]

    I clicked "Start" when my local time was 19:11 , so the account went into sleeping mode for one minute:

    [​IMG]


    And once it got 19:12, the "like" feature started running:

    [​IMG]

    In the settings we define how many likes will be performed once it starts running.
    In my case it's a random number between 20 and 40 ; on the screenshot above it was 33.

    That being said... once it finishes all 33 likes, it will go back into sleeping mode.
    And it will start again the next day at 19:12 (as long as you DON'T click the Stop button nor close PinBot).

    One mistake I sometimes see people make is that they enter eg: 500-1000 pins with a ±60 second timeout.
    In this case, let's say PinBot picks randomly 800 pins, that will take 48000 seconds to complete (13-14 hours) before it goes to sleep. In my opinion this is way too much and spam-ish.

    The account status may indicate "logged out" because the session timed out.
    But it will automatically attempt to login once one of the features starts running again.

    Does this help in your case?
    In case it does not (if the autopilot isn't behaving as described) then kindly PM me your Skype ID and I'll use TeamViewer to address the issue.

    Cheers!
    Ilya
     
  5. Blakester

    Blakester Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Mar 17, 2012
    Messages:
    991
    Likes Received:
    974
    Home Page:
    Yes it did help thanks a lot!

    I'll skype if I ever need anything again, you rock man, thanks for your detailed response once again! :)

    Wish you have a wonderful day
     
  6. healzer

    healzer Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    2,672
    Likes Received:
    2,344
    Gender:
    Male
    Location:
    Somewhere in Europe
    Do you mind letting me know what went wrong and how you fixed it?
     
  7. Blakester

    Blakester Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Mar 17, 2012
    Messages:
    991
    Likes Received:
    974
    Home Page:
    It was my stupidity. In order to play it safe I increased the time between the posts but i guess it was way too safe to the point that the program timed out I think.
    I lowered the post settings and it seems to work so far. hope this helps?

    I ll make sure to update the topic here in case something goes wrong of course
     
  8. healzer

    healzer Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    2,672
    Likes Received:
    2,344
    Gender:
    Male
    Location:
    Somewhere in Europe
    Aha I see, I'm glad we have this figured out :)
    Big thanks buddy!
     
    • Thanks Thanks x 1