1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PC leaves footprints when rendering videos ?

Discussion in 'YouTube' started by Ibeefaaa, Jul 17, 2012.

  1. Ibeefaaa

    Ibeefaaa Regular Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    365
    Likes Received:
    683
    Occupation:
    Part time IM and part time unemployed :))
    Location:
    Chasing the Smoosh !
    Ok guys, here I need a little help finding what could cause the videos created by me (my PC) to be deleted from youtube.

    At the beginning of this month I made a MVB campaign, added 10 old (3-4 month) youtube accounts which already had a few vids + around 1000 videos dlded from youtube + ~200 vids created by me with Camtasia or Video Spin Blaster. So, I've uploaded around 120 vids/account.
    After 2 days, all the accounts that had videos created by me were deleted and the ones that had only videos downloaded from youtube are up and fine even today (after 2 weeks).

    My question is:
    Is it possible that my PC leaves some footprints when renders videos because 90% of the videos I create are deleted after 2-3 days and videos that I dld & reup stick with no problem.

    Any ideas ?
     
  2. DarkPixel

    DarkPixel Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    1,239
    Location:
    ↓↓↓↓
    Home Page:
    Did you use 1 private proxy per account? It could also be the link in the description, which may be blacklisted by youtube.
     
  3. kosilica

    kosilica Newbie

    Joined:
    Mar 17, 2012
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    They are eveen known to ban people with same tags, so try to make every video uniqe