1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Only getting 1% Success Rate With Profiles in xRumer

Discussion in 'Black Hat SEO' started by sjarry34, May 4, 2011.

  1. sjarry34

    sjarry34 Newbie

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    6
    Location:
    Thunderdome
    is this normal? or should I be getting 5-10%

    For example, with a 17k list im only getting around 170 profiles and a crap load of partially successful. This list is 100% SMF forums.

    Im using xRumer 7 beta 5 with a custom xas_ai file. I was previously getting even worse success before i got the custom ai file.

    Any thoughts?
     
  2. Italian Hawk

    Italian Hawk Power Member

    Joined:
    Apr 21, 2009
    Messages:
    589
    Likes Received:
    126
    Are you using a quality proxy source? Is the list supposed to be doing better or did you harvest it yourself?
     
  3. ebiznetwrk

    ebiznetwrk Newbie

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Online Marketer
    Location:
    Canada
    Hey guys i am going to buy xrumer in few days, can somebody please shed some light on this low success rate.
     
  4. gooser898

    gooser898 Regular Member

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    367
    Likes Received:
    82
    Occupation:
    Not Much
    Location:
    Newcastle, Australia
    scrape a better list.... I could run 17k SMF list and get no profiles. You need a AI file built for SMF forums. then you need the correct settings, then you need a decent list atleast. Then filter it so your not wasting your time. Xrumer isn't a push the button piece of software it takes time to learn it and more time to learn how to use it effectively
     
  5. sjarry34

    sjarry34 Newbie

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    6
    Location:
    Thunderdome
    Just finished a run and got about 2.5% successful, which isnt bad i guess. Im scraping my own lists using hrefer and i have quality footprints that find public profiles, so I dont think the problem is with my lists. Maybe i do need a different xas_ai file, but i've only been using xrumer for about a week so im still learning :D