1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

"No videos were found" problem.

Discussion in 'YouTube' started by James2, Feb 8, 2013.

  1. James2

    James2 Senior Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    1,133
    Likes Received:
    994
    Location:
    London, England
    Hi guys.

    I have logged into a clients YT account to optimize a video, but when I go to "my videos" or "analytics" I get the messege "No videos were found", but the videos are there if you do a search for them. I tried it in another browser but the same problem. I also noticed that the views where 10k less in one browser.

    Any ideas what the problem is? I looked online, but couldn't find anything on it.

    Thanks in advance for your time,

    James :)
     
  2. ChEcKeD

    ChEcKeD Senior Member

    Joined:
    Aug 27, 2012
    Messages:
    984
    Likes Received:
    467
    Occupation:
    ☺☺☺☺
    Location:
    ☺☺☺☺
    That's weird. Go to the video URL directly and start editing from there.
     
  3. James2

    James2 Senior Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    1,133
    Likes Received:
    994
    Location:
    London, England
    Really weird. OK, I will try that, thanks a lot.

    James :)
     
  4. psihozni

    psihozni Newbie

    Joined:
    Jan 27, 2013
    Messages:
    19
    Likes Received:
    2
    Location:
    nowhere
    maybe youtube is taking some action on your channel