1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No rank

Discussion in 'White Hat SEO' started by janekk, Oct 18, 2011.

  1. janekk

    janekk Newbie

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    Hi,
    I have a problem with my site rank. I build a wordpress blog and build xml sitemap using plugin. After 3 weeks I check this site in traffic travis and I see a page warnings:

    This is not problem with software. I have few backlink to my site, but after 3 weeks it isn't rank in google.

    what that's mean? where is the problem?
     
  2. TermsB

    TermsB Senior Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Messages:
    1,076
    Likes Received:
    734
    Location:
    USA
    It means your robots.txt file is denying access to search engine spiders, most likely.
     
  3. janekk

    janekk Newbie

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    Do you know how can I repair it. I have robots.txt should I reinstall wordpress?
     
  4. jon_xx_x

    jon_xx_x Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Messages:
    3,096
    Likes Received:
    1,454
    I think you have search engines blocked. In WP there is an option to block search engines. People do this when they first create the site and are designing/testing. You should see it in your dashboard.
    Look in WP admin under "settings" then "privacy"
     
  5. janekk

    janekk Newbie

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    No it's not about this. I never change it and I checked it now and it's okey.
    Any other idea? I have to find out what's going on fast, because I started yesterday backlinking service and I need to have any google rank first.
     
  6. rabota1234

    rabota1234 Registered Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    92
    Likes Received:
    162
    This code 200 usually means there is some kind of a problem with the connection to the server.Are you using the latest version of Wordpress? Try contacting you web hosting company.
    Also, try changing the permissions on xmlrpc.php and update-feeds.php to 755.
    I don't really know what's happening, try everything.
    Good Luck!
     
  7. janekk

    janekk Newbie

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    thanks for help. Now it's working. I update worpress and create once again robots.txt and next upload it to google webmaster tool and now it's working.