1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No homepage - just header and footer

Discussion in 'Forum Suggestions & Feedback' started by Atlas, Jun 8, 2008.

  1. Atlas

    Atlas Regular Member

    Joined:
    Mar 31, 2008
    Messages:
    214
    Likes Received:
    74
    Location:
    AirShip1
    Am i the only one who just sees the logo/header and the footer with the number of pages, but nothing in between on the homepage?

    Sorry if this has been posted, but what happened to the homepage? I am on Firefox with full permission to BHW on all my plugins/blockers
     
  2. YoungGuns

    YoungGuns Regular Member Premium Member

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    340
    Likes Received:
    267
    Location:
    Tennessee, US
    Yes, I'm having the same problem.
     
  3. Jax71

    Jax71 Registered Member

    Joined:
    Apr 15, 2008
    Messages:
    69
    Likes Received:
    20
    I get this too. The left sidebar isn't up to date either.
     
  4. Gerula

    Gerula Newbie

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    2
    Location:
    Smurf City
    I also have this issue
     
  5. GoldenTiger

    GoldenTiger Junior Member

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    131
    Likes Received:
    24
    I have this issue sometimes. To fix it, just click on "new posts", then choose any post. The sidebar reappears.
     
  6. paatero

    paatero Junior Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    125
    Likes Received:
    17
    I've got the same problem...
     
  7. paatero

    paatero Junior Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    125
    Likes Received:
    17
    I've also noticed if you visit blackhatworld unlogged it shows all the recent posts and threads on frontpage, but when logging in, it disappears.
     
  8. todaydvd

    todaydvd Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    189
    Likes Received:
    23
    Same problem here...

    It happen when I logged in only.
     
  9. Siek

    Siek Regular Member

    Joined:
    Feb 4, 2008
    Messages:
    456
    Likes Received:
    294
    Probably something wrong in the backend. Only happens when logged in.
     
  10. lazarus4444

    lazarus4444 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2008
    Messages:
    88
    Likes Received:
    30
    Location:
    Anywhere
    Ditto. When i login i get the same issue, no content just the footer and header. I have to goto user cp then click on black hat forums to fix it. Also, my thanks button doesn't work. I thank somebody but it disappears and doesn't register as me thanking them.