1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need Help With WP Robot

Discussion in 'Blogging' started by The Scarlet Pimp, Jul 25, 2009.

  1. The Scarlet Pimp

    The Scarlet Pimp Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Messages:
    788
    Likes Received:
    3,127
    Occupation:
    Chair moistener.
    Location:
    Cyberspace
    anyone know how to make it pull the article? right now it's only pulling the headline. does it even work with wp 2.8.1??? or is this yet another bug caused by upgrading...:eek:
     
  2. umbongo

    umbongo Regular Member

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    200
    Likes Received:
    4
    just wondering which module you are using?

    as it is working with CB and amazon and articles with mine

    and i am using 2.8.1

    have not tried 2.8.1 yet

    cheers
     
  3. umbongo

    umbongo Regular Member

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    200
    Likes Received:
    4
    damn meant to say wordpress 2.8.2, am not going to upgrade to this until i really need to
     
  4. The Scarlet Pimp

    The Scarlet Pimp Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Messages:
    788
    Likes Received:
    3,127
    Occupation:
    Chair moistener.
    Location:
    Cyberspace
    i tried it on 271 and 281 and i got the headlines and the comments, but i didn't get the question. in fact the format tags are visible in the post, like this:

    {description}
    {post}

    perhaps i'm using the wrong tags???
     
  5. The Scarlet Pimp

    The Scarlet Pimp Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Messages:
    788
    Likes Received:
    3,127
    Occupation:
    Chair moistener.
    Location:
    Cyberspace
    got it... the wrong tag was in the template. now it's pulling questions.