1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need Help With Imacros

Discussion in 'Black Hat SEO' started by squelsh, Feb 8, 2010.

  1. squelsh

    squelsh Regular Member

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    349
    Likes Received:
    170
    Hi Guys,

    If anyone can help with this I would really appreciate it.

    I'm trying to scrape a page using the imacros scripting edition.

    Basically I'm trying to extract a series of links which are both H3 tags and links i.e.

    <h3><a style='font-size: 11pt;' href="/URL-I-WANT-TO-EXTRACT" >Page Name</a></h3> and I want the URL itself

    All of the links are on the same page.

    When I try to write it into a script I can extract a H3 tag fine using the following:

    TAG POS=1 TYPE=H3 ATTR=* EXTRACT=TXT

    and this will get all of the links on the page

    TAG POS=1 TYPE=A ATTR=* EXTRACT=HREF

    However I cant seem to come up with anything that will find all of the links that are H3 as well.

    Pulling my hair out here, hope someone can help!
     
  2. mingeeta

    mingeeta Newbie

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    i can help you with this pm sent
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. bob1955

    bob1955 Newbie

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Help solve the problem with placing the post on the forum.

    Sorry for bad English - I use a translator

    When placing posts on certain forums, iMacros correctly defines all the identifiers of fields.
    And all the posts are placed perfectly.
    These forums include the following sites:

    Example:

    1.
    2.


    On other forums is to realize you can not - this is an example of such forums:


    Subject field is defined as well as on successful forums

    Example:

    But the text entry field "vB_Editor_001_textarea" is not defined explicitly.

    If you enter text in the iMacros RECORD MODE, the text is on the frames and fields are not identified as above.

    And instead ---->
    shows only the following --->

    QUESTION 1: I realize in this case, typing in a field editor for the above scheme, which works on the successful forums?

    Here is a forum where it is necessary to implement ---->
    Code:
    http://www.cysforum.com/forumdisplay.php?f=36
    QUESTION 2: What and how to determine the identifiers of fields on other similar forums?

    Thanks!
     
  4. leo_waw

    leo_waw Newbie

    Joined:
    Dec 28, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I desperatly need help with imacros, i am a total noob...
    Anyway i am willing to offer you money if you prove your capabilities. yahoo messenger leo_waw