1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need help with IE7, "$£"$"£% vista

Discussion in 'Black Hat SEO' started by NickE83, Jun 20, 2008.

  1. NickE83

    NickE83 Junior Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Messages:
    194
    Likes Received:
    665
    Occupation:
    Killing, (metaphorically)
    Location:
    UK
    Hey guys i know that this may be considered the wrong place for this

    post, but because I was using black hat software before I ran into the

    problem, i don't want to post on a normal need help type forum, like

    digital point, etc.

    So this is the story, I tried to get my old copy of youtube genius working

    on my new pc yesterday, some how it has completely screwed my IE7

    and now IE7 does not work, I have reset the settings to no avail.

    I have also tried to delete IE7 off my computer, but it keeps saying that

    I need to be the administrator of my own computer, i already am obviously.

    AGGHHHHH ! Vista!! :( :twitch:

    Anyways, its really screwing with my work plans as i need to use you tube

    increaser as part of my promo. and now the proxie list and that won't show up

    in the little box, because it uses IE7 to connect to the list.

    If anyone could help me to at least get around the block thats stopping me

    delete my current version of IE7 then that would probably solve it. Or maybe i

    need to reset the registry settings or something.

    Anyways any help would be gladly taken.

    Thanks black hatters

    Nick
     
  2. Pofecker

    Pofecker Senior Member Premium Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    1,137
    Likes Received:
    7,093
    Location:
    In your attic
    Have you tried updating IE yet?
     
  3. NickE83

    NickE83 Junior Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Messages:
    194
    Likes Received:
    665
    Occupation:
    Killing, (metaphorically)
    Location:
    UK
    yes as far as i know it was auto updated with vista
     
  4. Pofecker

    Pofecker Senior Member Premium Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    1,137
    Likes Received:
    7,093
    Location:
    In your attic
    Try this:

    Start > Control Panel > Internet Options > Advanced Tab

    Click the 'Reset' button.
     
  5. NickE83

    NickE83 Junior Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Messages:
    194
    Likes Received:
    665
    Occupation:
    Killing, (metaphorically)
    Location:
    UK
    Yep didn't work

    This is the error i am getting:



    OK
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.
     
  6. Pofecker

    Pofecker Senior Member Premium Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    1,137
    Likes Received:
    7,093
    Location:
    In your attic
    how's about installing IE8 ?
     
  7. NickE83

    NickE83 Junior Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Messages:
    194
    Likes Received:
    665
    Occupation:
    Killing, (metaphorically)
    Location:
    UK
    i think it actually is IE8, when i try to go and download it to reinstall it just

    says i already have it
     
  8. typo619

    typo619 Newbie

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    3
    Occupation:
    developer
    Location:
    Cali
    NickE83,

    This might be a long shot but have you tried, system restore?

    start > all programs > accessories > system tools > system restore

    If all else fails contact support for the product and ask if the program is compatible with firefox.