1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need Help: Weird Nameserver Issue w/Sedo Parking

Discussion in 'Black Hat SEO' started by Laubster, Sep 18, 2014.

  1. Laubster

    Laubster Senior Member Premium Member

    Joined:
    May 21, 2013
    Messages:
    1,008
    Likes Received:
    377
    Occupation:
    Self employed
    Location:
    I Travel A Lot
    Home Page:
    Hey everyone. So one of my PBN sites is showing Sedo Parking (or sometimes nothing), but everything is set up properly (nameservers pointing to live shared hosting). Only 2 nameservers set in the Registrar. Yet when I access the site I get Sedo Parking or nothing, and when I run the domain on whois.domaintools.com it shows 4 nameservers: my 2 shared hosting ones + the sedo parking ones. How is that possible? Where could this error be coming from?
    [​IMG]
     
  2. tony_d

    tony_d Elite Member

    Joined:
    Jun 22, 2013
    Messages:
    2,581
    Likes Received:
    3,164
    Location:
    1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View CA
    If you only recently updated the name servers, they may be only partly propagated.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. SEO Power

    SEO Power Elite Member

    Joined:
    Jul 14, 2014
    Messages:
    2,637
    Likes Received:
    680
    Occupation:
    Self employed
    Location:
    Houston, TX
    You may want to log into your Sedo account, check for any Sedo name server records, and delete them.