1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need help! Hosting.

Discussion in 'Web Hosting' started by 1337python, Sep 21, 2013.

  1. 1337python

    1337python Regular Member

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    392
    Likes Received:
    235
    Location:
    127.0.0.1
    Hello BHW,
    I have a little problem, I changed from one hosting to another, and my site had some DNS issues, when I fixed them , my index page loads only about 20%. Other links in the website display this message:

    "Account unavailable
    Maybe account have been moved, deleted, suspended or not activated yet.
    The requested resource could not be found but may be available again in the future. "

    The thing is, I just tried opening the webpage with TOR and IE(I didn't use any of them yesterday when this issue occurred) it works just fine. But when I to do it on Firefox or Chrome, it displays the message. It's probably because the webpage is cached somewhere and I don't know where. I tried running CCleaner, but it didn't do any good.
    Please help a fella ,BHW!
     
  2. Panther28

    Panther28 Elite Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    2,268
    Likes Received:
    3,405
    Occupation:
    Internet.
    Location:
    Internet.
    try ctrl+f5 to force a clear cache on the current webpage
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. 1337python

    1337python Regular Member

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    392
    Likes Received:
    235
    Location:
    127.0.0.1
    Now my index page just displays the same message as my other pages.
     
  4. Panther28

    Panther28 Elite Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    2,268
    Likes Received:
    3,405
    Occupation:
    Internet.
    Location:
    Internet.
    pm me the site, i'll test it
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. 1337python

    1337python Regular Member

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    392
    Likes Received:
    235
    Location:
    127.0.0.1
    PM'ed
     
    • Thanks Thanks x 1
  6. Panther28

    Panther28 Elite Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    2,268
    Likes Received:
    3,405
    Occupation:
    Internet.
    Location:
    Internet.
    yeah everything is loading fine, so its DEFINITELY just a problem with your local cache. Try restarting your pc too, i've had this happen to me a few times, and even after ccleaner it still doesn't work, but usually the restart fixes it.
     
    • Thanks Thanks x 1
  7. 1337python

    1337python Regular Member

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    392
    Likes Received:
    235
    Location:
    127.0.0.1
    Fixed it for my phone, but didn't work. Removed all of the cache files manually , but it still seems to fuck up. I'll try reinstalling firefox completely.
     
  8. Panther28

    Panther28 Elite Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    2,268
    Likes Received:
    3,405
    Occupation:
    Internet.
    Location:
    Internet.
    it might be getting cached at your isp level too. If you can force an ip change, that should make a difference. (if its that). Plug another router in, or if you have a router, plug direct into your modem. THis will force a change.
     
  9. GigaGorilla

    GigaGorilla Junior Member

    Joined:
    Sep 21, 2013
    Messages:
    106
    Likes Received:
    36
    It must be the cache if other users are loading it fine. Let us know how it works after you re-install firefox completely. I always found it to be a pain to switch web host because of all the little hang ups.
     
  10. 1337python

    1337python Regular Member

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    392
    Likes Received:
    235
    Location:
    127.0.0.1
    Still the same crap. I deleted all mozilla related files. I'm going to try to create a new windows user and see if that does anygood. The problem could be in the computer settings..
     
  11. 1337python

    1337python Regular Member

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    392
    Likes Received:
    235
    Location:
    127.0.0.1
    I literally don't even know what to do anymore. I tried restarting, creating a new user, reinstalling firefox. What the hell.
     
  12. Panther28

    Panther28 Elite Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    2,268
    Likes Received:
    3,405
    Occupation:
    Internet.
    Location:
    Internet.
    lol, is there anything left to try ? you could always wipe your hd, and reinstall windows. If there is still an error after that, then it absolutely must still be name resolving. windows reinstall usually force changes your ip too.
     
  13. 1337python

    1337python Regular Member

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    392
    Likes Received:
    235
    Location:
    127.0.0.1
    Well.. This is f'ing dumb. I did a system restore and that didn't even help, I edited config in firefox, nothing helped.. Wow.
     
  14. Panther28

    Panther28 Elite Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    2,268
    Likes Received:
    3,405
    Occupation:
    Internet.
    Location:
    Internet.
    chuck your pc out the window, that always works for me
     
  15. 1337python

    1337python Regular Member

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    392
    Likes Received:
    235
    Location:
    127.0.0.1
    Hehe, it's working now. I just reset every DNS option, set it so it works again. Boom , everything works fine now.
     
    • Thanks Thanks x 1
    Last edited: Sep 21, 2013
  16. Panther28

    Panther28 Elite Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    2,268
    Likes Received:
    3,405
    Occupation:
    Internet.
    Location:
    Internet.
    finally!!! well done.
     
    • Thanks Thanks x 1
  17. pixxelhouse

    pixxelhouse Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Aug 8, 2013
    Messages:
    345
    Likes Received:
    18
    lol:p