1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

My scrapebox - Help me....

Discussion in 'Black Hat SEO' started by johnny123, Jan 2, 2011.

  1. johnny123

    johnny123 Junior Member

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    9
    Hi everyone,

    I bough one autoapprove list here to use with my SB. The connection for Fast poster is 30. I'm on a VPS with Ram 500mb. The list contains 10000 urls.

    SB always crash in the middle of the process. I cannot get through all the list.

    Here is the image:
    [​IMG]

    Can you suggest me how to solve the problem. Is it the Ram of my VPS is not enough? Should I reduce the connection?

    Thank you very much for your helpful info. :)
     
  2. cyberzilla

    cyberzilla Elite Member Premium Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    2,204
    Likes Received:
    3,363
    Location:
    zeta reticuli
    Picture is not clear. All what I see is a black screen buddy. Are you getting any error message?
     
  3. thetvnun

    thetvnun Power Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Messages:
    656
    Likes Received:
    255
    i cant see it either, i can say that my vpn will cause sb to do funny stuff if it disconnects for a moment
     
  4. johnny123

    johnny123 Junior Member

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    9
    Nope. That's the picture showing my SB stop working in the middle of its posting. All I get is the dark color instead of some error or something.
    Really not sure what I should to to avoid this.
    Any suggestions are welcome.
     
  5. loginname

    loginname Regular Member

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    371
    Likes Received:
    13
    Have you tried running scrapebox in debug mode? I'm new to scrapebox and are not sure my suggestion helps, I just know that there is a debug mode and maybe it could give some hints
     
    • Thanks Thanks x 1
  6. johnny123

    johnny123 Junior Member

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    9
    Ah, yeah. Thanks loginname. Need to give it a try.
     
  7. urlaub

    urlaub Newbie

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    Location:
    Cologne - Germany
    i have the same problem on my server with 4gb ram
     
  8. johnny123

    johnny123 Junior Member

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    9
    That's strange, right? Not sure what is the real problem. :(
     
  9. adstractor

    adstractor Regular Member

    Joined:
    May 18, 2009
    Messages:
    228
    Likes Received:
    48
    I get same problem & have been running SB for 2 years

    It seems there is a bug in the new release.
     
  10. ron16464

    ron16464 Newbie

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    1
    yep, same here, running SB for 6 months now and it's crashing since this morning.
    when I ran task manager I'm getting "not responding" message
     
  11. dogdog

    dogdog Regular Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    245
    Likes Received:
    54
    Location:
    Online
    Sometimes it didn't go through the whole list (example: 567/1000) and it prompt completed.
     
  12. JannuBl22t

    JannuBl22t Junior Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    197
    Likes Received:
    102
    Some how my Scrapebox crashes all the time too, for example when I'm scraping 600k links or posting to 5000 blogs.
     
  13. Abh_Empire

    Abh_Empire Regular Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    46
    Location:
    Romania
    Same here. Program becomes unresponsive and i have to kill the process.
     
  14. johnny123

    johnny123 Junior Member

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    9
    It seems that I need to wait for the next update. :(
     
  15. psychicboy2

    psychicboy2 Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    What error do you guys usually get? May be I can help you out.
     
  16. cyberzilla

    cyberzilla Elite Member Premium Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    2,204
    Likes Received:
    3,363
    Location:
    zeta reticuli
    contact SB support.

    Code:
    http://www.scrapebox.com/contact-us
     
  17. johnny123

    johnny123 Junior Member

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    9
    I contacted them. Hope that there are some guys there answered. :)
     
  18. adstractor

    adstractor Regular Member

    Joined:
    May 18, 2009
    Messages:
    228
    Likes Received:
    48
    I just switched back to 1.5.3 and it ran fine.

    Latest 1.5.5 has definite bug - stops posting after c.10k
     
  19. Frankie4Fingers

    Frankie4Fingers Power Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    676
    Likes Received:
    214
    I'm having the exact same problem of the thread opener, SB windows becomes blacks and basically freezes without giving any error message.

    I'm using a Xxserver.eu VPS (the 35$ monthly offer with 1 gig of RAM), and I started using it this Sunday.

    Until now it seems SB gives this problem when I disconnect from the remote server while SB is posting comments (it happened both on a list of 40.000 and 10.000 autoapprove URLs).

    I also had another problem before, SB was posting comments and I tried to run SEnuke at the same time. The SB window vanished and I had to kill the program from the task manager, while SEnuke ran fine.
     
  20. greenleaf4u

    greenleaf4u BANNED BANNED

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    762
    Likes Received:
    190
    dont even se the pic ...