1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

My Domain Is Not Loading

Discussion in 'Domain Names & Parking' started by shoaibahmad9999, Jul 1, 2011.

  1. shoaibahmad9999

    shoaibahmad9999 Power Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    780
    Likes Received:
    171
    Location:
    skype
    I just tried to open my website and saw this error

    Oops! Google Chrome could not find www.raosolage.net

    error is same with FireFox Browser

    Moreover, I am also not able to access my Wp-admin

    All other websites from my hosting is loading perfectly :(

    Donno what happened with this shit.

    Please help!
     
  2. bulletservice

    bulletservice Regular Member

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Messages:
    292
    Likes Received:
    334
    HTML:
    Expiration Date: 2012-01-18
        Creation Date: 2009-01-18
        Last Update Date: 2011-06-28
    Initially I thought may be you forgot to renew but the domain is also not expired.
    What could be the problem then? It's also not loading here. Name servers are also fine.
     
  3. shoaibahmad9999

    shoaibahmad9999 Power Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    780
    Likes Received:
    171
    Location:
    skype
    Really weird :(

    I can think of only one thing. I submitted this domain on article ranks and they submit articles around 20 daily.... maybe its get jammed... donno what is the issue....
    I mean I cannot find what the problem is...
     
  4. dowser

    dowser Power Member

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Messages:
    685
    Likes Received:
    122
    Location:
    canada
    It looks like it's something with your hosting:

    • ns1.hostthename.com returned (NORECORDS)
    • ns2.hostthename.com returned (NORECORDS)
    Are those the correct settings? I'd check it with your host.
     
  5. other_henry

    other_henry Junior Member

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Messages:
    107
    Likes Received:
    19
    Occupation:
    Freelance coder, server guy
    Location:
    US
    Your DNS is failing, have you changed hosts or changed anything with your registrar?

    Here is the output of a DNS query:

    Code:
    dig raosolage.net
    
    ; <<>> DiG 9.3.4-P1 <<>> raosolage.net
    ;; global options:  printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: SERVFAIL, id: 6006
    ;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0
    
    ;; QUESTION SECTION:
    ;raosolage.net.                 IN      A
    
    ;; Query time: 654 msec
    ;; SERVER: 64.40.40.51#53(64.40.40.51)
    ;; WHEN: Fri Jul  1 07:59:25 2011
    ;; MSG SIZE  rcvd: 31
    
    
     
  6. shoaibahmad9999

    shoaibahmad9999 Power Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    780
    Likes Received:
    171
    Location:
    skype
    I haven't done anything :(

    What should I do ...
     
  7. fatboy

    fatboy Elite Member

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Messages:
    1,618
    Likes Received:
    3,228
    Occupation:
    Retired
    Location:
    Old Peoples Home
    If I am having domain problems, the first place I hit is intodns.com - shows you what is messing up and where :)
     
  8. shoaibahmad9999

    shoaibahmad9999 Power Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    780
    Likes Received:
    171
    Location:
    skype
    Yes name servers are correct
     
  9. shoaibahmad9999

    shoaibahmad9999 Power Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    780
    Likes Received:
    171
    Location:
    skype
    Anyone please help
     
  10. other_henry

    other_henry Junior Member

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Messages:
    107
    Likes Received:
    19
    Occupation:
    Freelance coder, server guy
    Location:
    US

    Your name servers are set to:

    ns1.hostthename.com
    ns2.hostthename.com

    Assuming that hostthename.com is your hosting company you should contact them to get them to fix the problem.