1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

my auto posters have stopped working....anybody else got issues?

Discussion in 'Blogging' started by tonlilaz, Oct 27, 2011.

  1. tonlilaz

    tonlilaz Executive VIP Premium Member

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    1,558
    Likes Received:
    1,700
    Occupation:
    Deleting crappy threads on BHW, making good use of
    Location:
    Over There
    Home Page:
    i'm running caffeinated content/wprobot..... and none of them are working. w/wprobot i'm getting a cUrl error.

    wanted to see if anybody else was coming across the same problem b4 i hit support with a ticket.
     
  2. bangkai

    bangkai Junior Member

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    Mine is still working as usual.
    Did you get this with wprobot?

    Code:
    cURL error number 0
    If yes, it's likely the curl_exec and curl_multi_exec have been disabled by your hosting company. As far as I know some hostings disable those functions for security reasons, or they might decide to disable it if it consumes much much server resources. You better contact your hosting first. :)

     
  3. Glorzifen

    Glorzifen Newbie

    Joined:
    Oct 26, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    2
    Had something similar - had to contact the host and got it sorted out within a few days
     
  4. redstone.1337

    redstone.1337 BANNED BANNED Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    1,259
    Likes Received:
    999
    Contact your webhost, they may have disabled cURL.