1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Megabot - Iconosquare "stops working"

Discussion in 'Instagram' started by Palux, Oct 15, 2014.

  1. Palux

    Palux Newbie

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    23
    Likes Received:
    3
    Location:
    Denmark / Australia
    Hello ladies and gents.

    I am currently having a problem that is affecting my botting in terms of commenting. After a few comments it gets stuck. It is like the Iconosquare browser stops responding, which I can't fix manually on the client. It has nothing to do with my keywords/comments (for Megabot users), as they are perfectly fine.

    A possible explanation could be that I am using a low-end computer.
    I have a picture, but I can't yet post URLs on the forums.

    Cheers!
     
    • Thanks Thanks x 1
    Last edited: Oct 15, 2014
  2. klesl

    klesl Registered Member

    Joined:
    Sep 9, 2014
    Messages:
    77
    Likes Received:
    6
    You might need to go to Instagram on your browser and maybe do a captcha for a security check. Then restart the bot and try again.
     
  3. Palux

    Palux Newbie

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    23
    Likes Received:
    3
    Location:
    Denmark / Australia
    It's nothing like that, it's not Instagram. It's the Megabot client that "doesn't load"
     
  4. tompots

    tompots Elite Member Premium Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    4,372
    Likes Received:
    3,964
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Full Time Bot Developer
    Location:
    Automation Alternatives
    Home Page:
    I'll send you a PM and we can get things sorted out for you.
     
    • Thanks Thanks x 1
    Last edited: Oct 17, 2014
  5. technodudes

    technodudes Power Member

    Joined:
    Oct 13, 2012
    Messages:
    635
    Likes Received:
    76
    Location:
    Canada
    Same here Tompots I was bout to message you too
     
  6. crzug

    crzug Newbie

    Joined:
    Jun 11, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Could you solve the issue? It's been happening to me for a few months now, and it just won't work fine.
     
  7. SocialMediaManager

    SocialMediaManager Elite Member

    Joined:
    Sep 20, 2012
    Messages:
    1,706
    Likes Received:
    746
    Occupation:
    Internet Marketing , Climbing
    Location:
    Dubai
    solve captcha by manually signing in
     
  8. crzug

    crzug Newbie

    Joined:
    Jun 11, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    yeah, already signed manually and Im sure it's not captcha related, the thing is after it finishes with the comments per keyword (Im at 25 comments p/keyword), SOMETIMES instead of typing the next keyword on the list it gets stuck for a minute or so, and then proceeds to load MY feed, gather ids, randomizing and then commenting on them, just like it would do for a keyword. So whenever I use the bot now I have to be at the computer checking it out every 5 minutes making sure it-s not commenting on my feed
     
  9. hajro

    hajro Junior Member

    Joined:
    Oct 4, 2014
    Messages:
    164
    Likes Received:
    44
    Why you're buying bots that sucks? I still can't believe people use webbrowsers in their bots :vollkomme