1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

mass account uploading problem

Discussion in 'YouTube' started by appache, Nov 9, 2013.

  1. appache

    appache Regular Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    380
    Likes Received:
    128
    Occupation:
    Video editor
    Location:
    Montreal
    Am I the only one having an issue with lots of accounts doing something weird like asking me to select between two channels when only one was created and that I am using the account name (which is unique) and SUDDENLY some of the accounts started doing this.

    NOT ALL, just some.

    This is seriously bustin' my balls as I have better things to do than manually verify accounts.
     
  2. appache

    appache Regular Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    380
    Likes Received:
    128
    Occupation:
    Video editor
    Location:
    Montreal
    Just forgot to state that my auto upload script messes up due to this.
     
  3. 420lounge

    420lounge Power Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    616
    Likes Received:
    125
    what auto uploader u using?
     
  4. Dagreyon

    Dagreyon Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Dec 1, 2011
    Messages:
    1,687
    Likes Received:
    1,276
    Location:
    Missouri
    Home Page:
    This is something new YT is doing, this is normal. Not sure what your question is? Clear Cookies/cache/flash cookies and get different IPs and they won't be able to interlink them.
     
  5. appache

    appache Regular Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    380
    Likes Received:
    128
    Occupation:
    Video editor
    Location:
    Montreal
    Custom.

    They have been busting balls with all their constant changes lately. I see many variations of different things.
    I am not talking about different accounts being linked together. I am talking about youtube deciding to ask me if I want to use a different channel name or change my name, shit like that. It is not due to cached data or whatever.

    It is not happening to every account either.
    So anyone have a similar problem?