1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Javascript error when creating Youtube PVA!

Discussion in 'YouTube' started by freehealthylife.com, May 8, 2012.

  1. freehealthylife.com

    freehealthylife.com Power Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    756
    Likes Received:
    394
    Hello!I have a bot which can create bypassed sms verification youtube pva accounts.But these day I have a weird problem.It always says this message when I try to creating accounts: ""In order to sign up for a Google Account, you need to have Javascript enabled in your browser. Learn more". Even if my browser enabled Javascript but still get error.Please give me some idea to fix this.Thanks
     
  2. cool0403

    cool0403 BANNED BANNED

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    565
    Likes Received:
    718
    It means, the bot needs updating. See when the bot was doing the registration, right in the middle of the redirections the url that was expected after that, when you submit the POST(aka submit the form) didn't come and another url was placed(like new policy , save email and update . etc) so since am guessing your bot did a stop 302 redirect , it didnt put the cookies on the next http request that came after that because it wasn't the right url that was expected.

    To put it in simpler words your bot after the post was submitted(after the bot submitted the form to create the account) was only trying to follow the instructions that were already layed out because as you can tell as soon as you submit the post you are gonna be redirected from one url to another , so its like 2-4 different redirects depending on the country you are creating it from.Basically, the bot doesn't think for itself. The expected instructions that was to be done by the bot without having different instructions to follow weren't coded with an alternative if it were to failed so your programmer didn't do a great job on that.
     
  3. rastan

    rastan Regular Member

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Messages:
    299
    Likes Received:
    80
    this is upcoming when you don't enter the first and last name by hand typing. for example it comes up when you enter the names with copy paste
     
  4. sviedinys

    sviedinys Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    503
    Likes Received:
    69
    It happens because your bot filling form to fast, try fill each field with 1-3 seconds delay. I had this problem too, slower form filling fixed this problem.
     
  5. tb303

    tb303 Power Member

    Joined:
    Dec 18, 2011
    Messages:
    601
    Likes Received:
    280
    I dont need to make many yt accounts so ive always done them manually using hotspot shield to change the ip. I have a simple vb prog to generate names etc so most of it is copy n pasted in. This has stopped working recently but still works on the vps.
    So maybe its failing due to your ip or proxy
     
  6. mrecigarette

    mrecigarette Junior Member

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    138
    Likes Received:
    59
    Location:
    Oldham
    Home Page:
    this is correct i have a 1-4 second delay between every field and i hardly get the javascript error anymore
     
  7. own007

    own007 Regular Member

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    222
    Likes Received:
    25
    I know this bot and I also got this message sometime. Make them more slowly and change ip for each account. That will solve the problem.