1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Imacros paste problem

Discussion in 'Social Networking Sites' started by nithalon, Feb 15, 2014.

  1. nithalon

    nithalon Registered Member

    Joined:
    Jan 24, 2014
    Messages:
    64
    Likes Received:
    10
    SOLVED

    Hey, im trying to create an imacro script which copies text from one site and pastes it into twitter, everything works perfectly except that it doesnt actually PASTE

    so here it goes in plain english:
    1. i grab the text
    2. go to twitter
    3. press the tweet-box
    4. he doesnt PASTE

    here is the code:

    TAG POS=1 TYPE=TEXTAREA ATTR=TXT:* EXTRACT=TXT
    SET !VAR1 {{!EXTRACT}}
    SET !EXTRACT NULL


    URL GOTO=twitter dot com - i cant type links yet.
    CLICK X=371 Y=280
    TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=ID:tweet-box-mini-home-profile CONTENT={{!VAR1}}

    Feels like i've tired 20 different solutions but nothing works. Can anyone give my some some insight?

    Thanks





    EDIT:

    Alternatively this code gets me to the same place:

    VERSION BUILD=8601111 RECORDER=FX
    TAB T=1
    URL GOTO=myipetc/insertdotphp
    TAG POS=1 TYPE=TEXTAREA ATTR=TXT:* EXTRACT=TXT
    SET !VAR1 {{!EXTRACT}}
    SET !EXTRACT NULL


    URL GOTO=twitterdotcom
    TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=ID:global-new-tweet-button
    TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=ID:tweet-box-global CONTENT={{!VAR1}}



    EDIT2: Basically it all has boiled down to that i cant get it to type anything in the twitter tweet box. It works on other places fine..
     
    Last edited: Feb 16, 2014
  2. nithalon

    nithalon Registered Member

    Joined:
    Jan 24, 2014
    Messages:
    64
    Likes Received:
    10
    I would really appreciate some help here, i will rep as much as i can
     
  3. nithalon

    nithalon Registered Member

    Joined:
    Jan 24, 2014
    Messages:
    64
    Likes Received:
    10
    I found another error in the code, if i change CONTENT={{!VAR1}} to CONTENT=whatever
    it doesnt type that either. So the problem is perhaps that it doesnt find the box or something.

    The code goes so far that it has the box targeted and the "type line is blinking" so i just want it to actually CTRL+V or paste the {{!VAR1]}}
     
  4. JerryShaw

    JerryShaw Newbie

    Joined:
    Jul 25, 2014
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Hey, did you figure it out? I am having same problem.