1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

IG Proxy help.

Discussion in 'Instagram' started by Soviet Union, Jan 24, 2016.

  1. Soviet Union

    Soviet Union Newbie

    Joined:
    Jan 21, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi,

    Apologies if this is the wrong section, it's IG and proxy related.

    I bought private proxies (from sslprivateproxy) for IG, whenever I attempt to create a new IG account I get the error:

    Code:
    "Sorry, we couldn't register you.  Please confirm you have an internet connection and try again in a moment."
    Tried signing up via email and phone number, neither work.

    Was wondering if this means the proxies aren't fresh/previously banned/blacklisted?

    Any help is appreciated! :)
     
  2. provision

    provision Regular Member

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    406
    Likes Received:
    208
    I've had this before, but it could be a couple of things what are you using to create the account phone or bot? Either way before you answer make sure that the proxy is authorized to your IP. If it is you'll be able to send other requests besides trying to reg an account. If your doing this on your phone what worked for me was changing the device ID. So if you have an iphone delete the app & refresh all settings, or if it's jailbroken change the ID with an app. If your using a bot, generate a new device ID. This has to do with a sort of blacklist IG does.
     
  3. Thenub

    Thenub Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jul 11, 2015
    Messages:
    1,331
    Likes Received:
    478
    Gender:
    Male
    Location:
    C A L I F O R N I A
    Authenticate the proxies before use, and that should fix the problem.
    If it still occurs, proxy or account creator is bad.
     
  4. Soviet Union

    Soviet Union Newbie

    Joined:
    Jan 21, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Thanks for the help guys!

    Seemed to be that Password Authentication didn't work properly, so had to set-up IP Authentication instead, the proxies now seem to be working correctly.