1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I lost post button on my blog, why?

Discussion in 'Blogging' started by Junpoy, Jan 5, 2013.

  1. Junpoy

    Junpoy Regular Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    338
    Likes Received:
    9
    Location:
    Molave, Zamboanga del Sur
    Home Page:
    Hope you can help me, I lost the important button in my blog post as what you can see the picture below.

    121212.jpg
     
  2. bertbaby

    bertbaby Elite Member

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    2,019
    Likes Received:
    1,496
    Occupation:
    Product marketing
    Location:
    USA
    Home Page:
    I can't really see it but I think that is why god created backups. Can you do a restore to an earlier point?
     
  3. esterm2010

    esterm2010 Junior Member

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    168
    Likes Received:
    24
    Have you tried different browser?
    Sometimes I lost something when using chrome, but then found everything's fine on firefox.
    Just my two cents

    Sent from my ATOM PAD using Tapatalk 2
     
  4. jdmzak

    jdmzak Registered Member

    Joined:
    Sep 9, 2012
    Messages:
    57
    Likes Received:
    13
    Occupation:
    Automotive Mechanic
    Location:
    Home
    do you not remember where you left your button?
     
  5. spmcnerd

    spmcnerd Regular Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    309
    Likes Received:
    106
    I lost admin privileges to my site due to a hack. The left bar only had "user" and missing admin stuff (i forget) At any rate all I could do is send for approval and not post.

    HG figured out how to fix me after a few weeks. The hack jumbled database tables that went over my head.

    Have you tried root re install?

    Good Luck!
     
  6. Junpoy

    Junpoy Regular Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    338
    Likes Received:
    9
    Location:
    Molave, Zamboanga del Sur
    Home Page:
    sorry, how to install the root?