1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hover preview not working

Discussion in 'Forum Suggestions & Feedback' started by kontentguy, Jan 30, 2017.

  1. kontentguy

    kontentguy Regular Member UnGagged Attendee

    Joined:
    Jun 10, 2014
    Messages:
    396
    Likes Received:
    130
    Gender:
    Male
    Occupation:
    White hat agency
    Normally i can hover over a thread and it will preview the first sentence or 2 of the content of the thread

    but for the last week i dont have that option anymore - when i hover, nothing happens

    any idea why? or is it just my computer/browser
     
  2. kontentguy

    kontentguy Regular Member UnGagged Attendee

    Joined:
    Jun 10, 2014
    Messages:
    396
    Likes Received:
    130
    Gender:
    Male
    Occupation:
    White hat agency
    bump
     
  3. Aty

    Aty Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    5,957
    Likes Received:
    4,068
    Home Page:
  4. Leon jamesh

    Leon jamesh Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 10, 2016
    Messages:
    285
    Likes Received:
    37
    Gender:
    Male
    It's working my side. Check my screenshot
     

    Attached Files:

  5. kontentguy

    kontentguy Regular Member UnGagged Attendee

    Joined:
    Jun 10, 2014
    Messages:
    396
    Likes Received:
    130
    Gender:
    Male
    Occupation:
    White hat agency
    thanks

    any idea why i've lost ability to hover?