1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[Help]WPRobot Not Fetching Content

Discussion in 'Blogging' started by sam2009, May 24, 2010.

  1. sam2009

    sam2009 Regular Member

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    215
    Likes Received:
    112
    Location:
    404 Not Found
    hi this is sam.just setpup my autoblog.but wp robot not fetching contents.
    please help me with that.


    thanks.
     
  2. muggs101

    muggs101 Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    12
    do you get any errors when you click post now? is the retrieval date 1969 or 1970? also delete duplicate content has been known to cause interference. try disabling and try wprobot again.
     
    • Thanks Thanks x 2
  3. ruworth

    ruworth BANNED BANNED

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    71
    I get the 1970 thing also but i just log in and run off about 1000 every other day, that seems to me to be a easier way than messing with source code.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. voyevoda

    voyevoda Regular Member Premium Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    217
    Likes Received:
    97
    Location:
    Eastern Front
    Thanks. I just did a mysql dump/restore and moved my blog to another server and started getting this 1970 issue. Disabling DDC fixed the issue. The weird thing is that WPRobot was working just fine with DDC enabled before I switched servers.
     
  5. Biscut

    Biscut Regular Member

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    329
    Likes Received:
    259
    The "delete duplicate post" plugin conflicts with WPRobot and causes the 1970 date error to occur. BlackMelvyn creates a plugin that works well with WPRobot. I use it on all of my autoblogs and they work great together.
    http://www.blackhatworld.com/blackh...t-autoblog-duplicate-posts-erazer-plugin.html

    Sam: Can you be more specific about why it's not fetching content? Are you setting up your keywords? Are you setting up your modules properly? Please be more specific.
     
  6. michaelnagy

    michaelnagy Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    2
    I deleted the ddp and now I can't edit my campaigns..i disable/enable the wprobot and still got his error, can't edit any campaign
     
  7. pbrouse

    pbrouse Junior Member

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    19
    Home Page:
    what version are you running?