1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[help] problems with iframes

Discussion in 'CPA' started by eternalfrost, Sep 26, 2011.

  1. eternalfrost

    eternalfrost Regular Member

    Joined:
    Apr 9, 2011
    Messages:
    213
    Likes Received:
    54
    so im trying to slice a cpa offer with an iframe. the referer is faked with a wp blog running brads cpa redirector 2. i have confirmed that directly putting the 'magic number' url redirects to the specified cpa page and the referer is faked, so that is all working fine.

    then i slice/frame that magic number url with cake slicer. they use a framebuster so i needed to add a bit of javascript that basically checks if the top page has changed in the last .001 sec and changes it back if it has.

    i then display this frame on a different site. half the time the frame is just blank. sometimes the iput box shows up but not the submit button graphic, sometimes right clicking and refreshing the frame only fixes it, sometimes not.

    you can hotlink images off the page so it is not blocked...

    ive tried it with a dozen different offer pages and all the same thing...
    the worst part is how random it is, does not make any sense to me. is it possible for iframes to time out during loading or something like that?

    ideas? help?
     
  2. eternalfrost

    eternalfrost Regular Member

    Joined:
    Apr 9, 2011
    Messages:
    213
    Likes Received:
    54
    so i figured out that it only worked when you directly reloaded the page from itself.

    added in some hotlinks to the images i wanted to show in the frame. used hidden images, so it just pre-loads them. not really sure why thats needed but it seems to work

    example: <img src="http://cpa.offer.page/button.gif" style = "display:none">