1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[Help] Problems with cache and cooking when building manual links

Discussion in 'Black Hat SEO' started by blackhatpc, Jan 5, 2016.

  1. blackhatpc

    blackhatpc Regular Member

    Joined:
    Dec 5, 2014
    Messages:
    452
    Likes Received:
    109
    Hi BHW members,

    I've started building links manually using gmail accounts for account verification. When the links are build I clear cache with Ccleaner and then manually clear all cache and cookies in google chrome but after when I change my IP address and try to sign in gmail my previous logined account reappears.

    Can anyone help me out With this situation. I've checked all setting in Ccleaner and they are good.
     
  2. blackhatpc

    blackhatpc Regular Member

    Joined:
    Dec 5, 2014
    Messages:
    452
    Likes Received:
    109
    bump bump bump !
     
  3. webinsight

    webinsight Junior Member

    Joined:
    Dec 17, 2015
    Messages:
    135
    Likes Received:
    12
    after you clear all your cookies and change your IP, try to open a incognito window in google chrome.
     
  4. accelerator_dd

    accelerator_dd Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    1,010
    Occupation:
    SEO
    Location:
    IM Wonderland
    Chrome saves the info. You need to be doing that in another browser, or if you want to stick with Chrome, Incognito mode!
     
  5. pitrene9

    pitrene9 Newbie

    Joined:
    Jan 5, 2016
    Messages:
    32
    Likes Received:
    5
    I too had the same problem