1. This website uses cookies to improve service and provide a tailored user experience. By using this site, you agree to this use. See our Cookie Policy.
    Dismiss Notice

Help pls - 99.9% error in contact form posting

Discussion in 'Black Hat SEO' started by staypositive, Aug 15, 2016.

  1. staypositive

    staypositive Senior Member

    Joined:
    Jul 28, 2015
    Messages:
    1,118
    Likes Received:
    160
    Occupation:
    We ourselves must walk the path.
    Hi there all pros and gurus,

    I have been trying to fix this and googled many post and youtube videos.

    I also tried to change proxies provider but it just wont solve the issue.

    simply put, I want to mass send messages to contact form and to deliver my message.

    However, it just wont work and keep on having error, below is the capture screen.

    Is there any reasons for this error?

    your advice and help is much appreicated!

    attached is the screen capture.

    THANKS will be given!!!!
     

    Attached Files:

  2. staypositive

    staypositive Senior Member

    Joined:
    Jul 28, 2015
    Messages:
    1,118
    Likes Received:
    160
    Occupation:
    We ourselves must walk the path.
    I am also running with de-captcher, checked with balance.
     
  3. staypositive

    staypositive Senior Member

    Joined:
    Jul 28, 2015
    Messages:
    1,118
    Likes Received:
    160
    Occupation:
    We ourselves must walk the path.
    anyone can share some light pls!!